tilbake

Intervjuer

Elitesingles

Intervju med:

Christian Vollman Forretningsleder av Elitesingles.no

fra 12.12.2012


Christian Vollman er forretningsleder av ELITESINGLES, et forholdsvist ungt foretak innen Online-Partnerbedrifter. Vi har snakket med Vollman om fordelene med Elitepartner og konkurransen blant dating-portalene.Hvis du er interessert:

Det er mindre enn et år siden ELITESINGLES ble lansert på markedet, men i den korte tiden har den oppnådd svært gode resultater. Hvordan har dere klart i det enorme presset fra reklamen i denne bransjen å komme som en i aller høyeste grad gjeldende portal så raskt?

Det forklares i særlig grad gjennom bedriftens kvalitet og den utmerkede servicen vi tilbyr. Fakta som også kunden legger merke til og viser at de setter pris på ved tillit og bindende forhold. Det har allerede 100 000 single i Norge blitt overbevist om.

Hvorfor ville du ha meldt deg som singel hos ELITESINGLES?

ELITESINGLES er en svært dynamisk og frisk portal med svært jevn fordeling av mann/kvinne og et intelligent, det vil si et selvlært, Matching- algoritmesystem. Det betyr at ethvert godt treff blir lagret i systemet og påvirker videre forslag. I tillegg kan vi tilby et bredt gjennomsnitt av befolkningen, vi sørger for reklameaktiviteter for de stadig nye medlemmene og er nesten alene om å tilby en garanti for vellykkede funn av partner.

Hvordan fungerer det? Får man pengene tilbake, dersom man ikke ender i et ekteskap?

Nei, fullt så god garanti stiller vi naturligvis ikke, selv om alle kan lese om de uendelige vellykkede partnersøk historier på ELITESINGLES-ektepar. Nei, vi garanterer et bestemt antall kontaktoppnåelser med andre medlemmer innen en bestemt tidsperiode. For et halvt år er det 10, for et helt år er det 20. Men for de aller fleste er det slik at de får mange fler enn det.

Legger dere altså merke til hvor ofte et medlem har flørtet?

Nei, det er vårt system som tar seg av det. Kundedata er sensibel data i høyeste grad hos oss. Vi er like nøye med det som med vår service til kundene.

Kan det også være en av grunnene til ELITESINGLES’ lynkarriere?

Selvsagt. Man kan finne en rekke faktorer som har bidratt til vårt positive resultat. Dette er noen: Medlemmer som raskt finner ut at de får det de blir forespeilet: Et medarbeiderteam som fungerer godt sammen, aktivt media og pressearbeid og naturligvis vårt Matching-system.

Hvilke prinsipper er rådende i dette systemet hos ELITESINGLES?

Umiddelbart etter at medlemmet har gjennomført personlighetstesten, begynner matching-systemet å lete. Da blir psykologiske og sosiodemografiske data til tusener av brukere sammenlignet. Dette forløpet er basert på den såkalte 5 punkt-modellen, som beregner alle faktorer for å ende opp med forhold som kan bli vellykkede. Elitesingles har også til hensikt, sammen med psykologer og forskere på forhold å forbedre systemet enda mer, det er sikkert.

Mange single liker tanken på partnerformidling på nett. Men de benytter seg gjerne heller av kontaktannonseportaler? Hva tenker du om det?

Enhver må selv bestemme hvor de vil lete etter sin drømmepartner. Min innstilling til det er ganske entydig: Partnerformidlingen hos ELITESINGLES overlater ingenting til tilfeldighetene og har en nærmest personlig omsorg for hver eneste bruker.

Vi overtar en masse nervepirrende arbeid og sparer brukerne for mengder med tid.

Hva kan brukerne i Norge i de kommende årene vente seg?

De kan regne med en ytterligere sterk vekst av medlemstallet. Akademiskpartner er som tidligere fremdeles den hurtigst voksende portalen, ikke bare i Norge. Ved hjelp av målrettede reklamekampanjer de siste månedene har vi publisert den positive stemningen til dette foretaket og slik funnet mange nye sympatisører. Slik vil det fortsette…

Herr Vollmann, tusen hjertelig takk for samtalen og vi ønsker dere fortsatt lykke til med foretaket.


Hvis du er interessert:

Hvem har skrevet det?

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top