Ditt spørsmål:
Hvem har erfaringer med Match.com?

Dette er: no.Match.com

no.Match.com

#LoveYourImperfections

Link: www.no.match.com

Prøv gratis NÅ!VisHva er: no.Match.com

Det sier vi til dette:

Vi mottar stadig henvendelser fra brukere om deres erfaringer med match.com. Hver dag mottar vi informasjon og rapporter fra brukere som skriver til oss om sine erfaringer med match.com. Her er noen eksempler.

Erfaringer med Match.com 1

Hei, til dere hos Nettdating-Eksperten! Jeg leste først gjennom testrapporten deres og registrerte meg deretter på match.com. Nettstedet er veldig bra. Det var fort gjort å registrere seg og jeg kom i gang med en gang. Etter bare noen få timer mottok jeg de første forslagene. Jeg fant umiddelbart tonen med en av disse kvinnene og møtte henne raskt etterpå. Det må ha vært skjebnen. Hun hadde åpnet en konto samme dag som meg og vi fant hverandre med en gang. La oss se hvordan det utvikler seg. Jeg har definitivt ikke vært så forelsket på veldig langtid ;-)

(Erfaringer med Match.com fra Sigurd, 38)

Erfaring med Match.com 2

Hei! Hilser til dere alle. Dere ønsker jo alltid å få tilbakemelding på nettstedene. Jeg er registrert hos match.com og venter fortsatt på den rette. Men med litt tålmodighet kommer jeg helt sikkert til å finne ham. Jeg får stadig nye forslag om menn som passer til meg. På et eller annet tidspunkt kommer sikkert “prinsen” til å dukke opp blant forslagene. Så langt har min erfaring med match.com vært veldig positiv. I begynnelsen hadde jeg litt problemer med profilen min (jeg er ingen dataekspert). Jeg fikk imidlertid raskt hjelp av en hyggelig herremann på telefonen. Alt er veldig profesjonelt gjort. Det kunne riktignok vært litt billigere ;-). Det er likevel bedre med et seriøst nettsted som er litt dyrere, enn et nettsted hvor man betaler mindre og ikke får noe igjen. Ønsk meg lykke til!

(Erfaringer med Match.com fra Marianne, 42)

Har du også noen erfaringer med match.com? Send disse til oss på e-post ([email protected]). Vi ser frem til å høre om dine erfaringer med match.com ...

Mer informasjon om Match.com: Match.com Norge anmeldelse

Prøv gratis NÅ!

Lignende spørsmål til
"Erfaringer med match.com ":

Top