Ditt spørsmål:
Er prisene hos Nextlove virkelig så rimelige?

Dette er: Nextlove.no

Nextlove.no

Dating for skilte & aleneforeldre

Link: www.nextlove.no

Prøv gratis NÅ!Vis

Det sier vi til dette:

Hvis du kun er ute etter å vite prisene, er det bare å bla litt nedover. Hvis du derimot ønsker å vite litt mer er du hjertelig velkommen! Vi har tatt en titt på hva du kan gjøre gratis og hva du må betale for.

Hvor høye var prisene på Nextlove i July 2024?

I likhet med nesten alle datingportaler finnes det tjenester du må betale for på Nextlove. I likhet med mange andre portaler har Nextlove en klassisk abonnementsmodell:

  • 3 måneder = 499 kr/måned
  • 6 måneder = 299 kr/måned
  • 12 måneder = 199 kr/måned

Her har du fordelen med at du kan inngå et medlemskap for en kortere periode. Du må bare ikke glemme å si det opp i tide. Hvis ikke blir det fornyet hver måned.

Hvorfor må du betale?

Det er i grunnen veldig enkelt. Tenk deg at du har etablert og bygget opp Nextlove. I begynnelsen fungerer alt som det skal. Teknologien er tilstrekkelig og de få kundeforespørslene du mottar har du ikke problemer med å håndtere alene.

I dag har imidlertid portalen over 25 000 medlemmer i Norge. Det er et anstendig antall som du ikke vil klare å håndtere på egen hånd. En god server og kundeservice står også på kostnadslisten. Så som du skjønner ... uten betaling ville ikke Nextlove vært like bra.

Kan du gjøre noe gratis?

Selvfølgelig! Du kan imidlertid ikke bruke portalen helt gratis. Etter at du har registrert deg kan du fylle ut profilen din og søke etter andre medlemmer. Her har du full tilgang til profilbildene til andre medlemmer og kan gi signal om at du er interessert i dem. Du må først betale når du vil ta kontakt med en person.

Slik betaler du

  • Kredittkort
  • PayPal
  • Paysafe

Er det verdt det?

For alle som vil prøve noe lite, er det definitivt et bra sted. Prisene på Nextlove er ikke høye og du kan raskt si opp medlemskapet. Hvis målet er å flørte litt og bli kjent med nye mennesker er portalen tilstrekkelig. Men hvis du er ute etter den store kjærligheten, er det bedre å benytte de profesjonelle matchmakingportalene.

Prøv gratis NÅ!


Top