Ditt spørsmål:
Dette er prisene på Zoosk

Dette er: Zoosk

Zoosk

Zoosk, det romantiske sosiale nettverket

Link: www.zoosk.com

Prøv gratis NÅ!Vis

Det sier vi til dette:

Vi har fulgt nøye med på forskjellige aktører i denne bransjen en stund nå, og har oppdaget at mange brukere brenner inne med spørsmål. Nettdating-eksperten har mange års erfaring og vet derfor mye om visse utviklinger på forskjellige nettsteder. Vi kan fortelle deg hva du kan forvente av Zoosk i 2024:

Prisene du må betale for tjenestene på Zoosk i May 2024

I likhet med de fleste andre datingnettsteder har Zoosk forskjellige medlemsabonnementer, som blir billigere jo lenger du forplikter deg:

  • 6 måneder = 110 kr/måned
  • 3 måneder = 147 kr/måned
  • 1 måneder = 220 kr

For alle som ønsker å prøve Zoosk for å se om de liker det, anbefaler vi et medlemskap på 3 måneder. Dette kan kanskje høres litt dyrt ut, men det er definitivt mye billigere enn dersom du registrerer deg for et helt år. Selv om det er billigere, må du ikke glemme at du må betale hele beløpet på forskudd.

Hvorfor må du betale?

Siden Zoosk ble etablert i 2007, har over 40 000 000 medlemmer over hele verden registrert seg. Dette krever store ressurser å organisere, med tanke på at brukere som plages av falske profiler vil revurdere å benytte seg av Zoosk når det kommer til nettdating.

Tilbyderne investerer derfor mye i god service, i tillegg til at nettsiden må se bra ut og tilby noen ekstra tjenester. Det blir tydelig at det å være billig, er mye vanskeligere enn man skulle tro. Når alt kommer til alt er det derfor mye mer akseptabelt å betale litt mer enn å måtte håndtere svindlere og falske profiler i jakten på en date.

Tilbyr Zoosk noe gratis?

Ja. Ikke alt Zoosk tilbyr, koster noe. Registrering og oppretting av en profil er gratis. Noen funksjoner, som flørtekarusellen eller utfylling av en smartdatingprofil, koster heller ingenting. Dette krever at du svarer på tre spørsmål, og deretter vil du bli matchet med egnede personer. Du kan sjekke ut profilene deres, men du må registrere deg for et premiummedlemskap for å kunne ta kontakt med dem!

Betalingsmåter

Du kan betale på en rekke forskjellige måter: 

  • Kredittkort
  • PayPal
  • Bankoverføring
  • Debetkort

og mer.

Er det verdt det?

Det vanligste spørsmålet vi får, er: «Er prisene på Zoosk verdt det?» Eller «Er det mulig å lykkes på en billigere plattform?» Ja, det er det. Du kan definitivt betale mindre og lykkes på en annen plattform, eller du kan til og med treffe blink med en tjeneste som er helt gratis. Men sjansene for det er ganske små. Det er ingen garantier. Det er verdt å investere litt i kjærligheten.

Prøv gratis NÅ!


Top