tilbake

Testrapport

Analysert for deg:

Richmeetbeautiful.com

#1 sugardaddy & sugarbaby dating

3,5

Screenshot:

Richmeetbeautiful.com

Passende alternativer:

C-Date.no

1.
C-Date.no

5 Testrapport
The Casual Lounge

2.
The Casual Lounge

4 Testrapport

Oppsummering test:

Oppsummering av vår anmeldelse av … Richmeetbeautiful.com:

Anmeldelse av Richmeetbeautiful – Slik var førsteinntrykket vårt

Richmeetsbeautiful.com er relativt ny på det europeiske markedet, og er blant de klassiske sugardating-portalene å regne. Datingsiden fokuserer på å hjelpe rike og vakre mennesker med å finne hverandre, slik at de kan få gjensidig nytte av hverandre. Selv om datingsiden fortsatt er ganske ny, har den allerede en god del medlemmer. I Norge har siden pr. i dag ca. 10.000 medlemmer.

Datingsiden fremstår forøvrig som veldig elegant og skaper nysgjerrighet rundt hva som skjuler seg bak forsiden. Vi lot oss dermed ikke be to ganger, og registrerte oss med en gang som en sugardaddy og sugarbaby. Både innloggingen og registreringen på Richmeetbeautiful gikk knirkefritt. Registreringen var minimalt forskjellig for de to kategoriene, men mens en sugardaddy må oppgi mer informasjon om hva han tjener, må sugarbabyer kun gi en kort kommentar om sin nåværende livssituasjon.

Slik ser det ut inne på siden

I forbindelse med anmeldelsen av Richmeetbeautiful, har vi selvfølgelig også tatt en titt på det interne medlemsområdet, som er veldig strukturert. På venstre side er det en oversikt over alle funksjoner. Der kan du velge om du vil søke etter andre medlemmer, hente frem nyheter, se hvem som har besøkt deg eller sende gaver.

I søkefeltet er det ikke mulig å søke på visse områder. Derimot legger man inn en større by i nærheten og tilpasser deretter søkeradiusen etter ønske. Ingen dårlig idé i seg selv! Det var også alltid nok av kontaktforslag. På den annen side la vi merke til noe som ikke var udelt positivt for begge kategoriene. De fleste profilene vi fant var så godt som tomme. De inneholdt kun et par detaljer og profilbilde manglet helt.

Dette kan selvfølgelig endre seg, for som nevnt er portalen fortsatt veldig ny. Hvis vi ser at noe har endret seg når vi oppdaterer testen vår, vil vi selvfølgelig ta med dette i anmeldelsen vår. Profilbildet er selvfølgelig veldig viktig i Richmeetbeautiful, hvor mottoet er noe slikt som «vis hva du har». Det vil si at du kan la alle se at du er rik eller pen, så lenge det ikke er for billig.

Dette er gratis på Richmeetbeautiful!

Du kan se deg fritt om på nettstedet, men så snart du ønsker å ta aktiv kontakt med et annet medlem må du betale – dvs. såfremt du er en sugardaddy eller sugarmummy. Sugarbabyene derimot kan bruke Richmeetbeautiful helt gratis.

Richmeetbeautiful.com - Priser:

  • 12 måneder = € 49,95/måned
  • 6 måneder = € 59,95/måned
  • 3 måneder = € 69,95/måned
  • 1 måned = € 79,95

Passende alternativer:

C-Date.no

1.
C-Date.no

5 Testrapport
The Casual Lounge

2.
The Casual Lounge

4 Testrapport

Hvem har skrevet det?

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top