tilbake

Testrapport

Analysert for deg:

VictoriaMilan.no

Gjør livet levende - ha en affære

4

Screenshot:

VictoriaMilan.no

Passende alternativer:

C-Date.no

1.
C-Date.no

5 Testrapport
The Casual Lounge

2.
The Casual Lounge

4 Testrapport

Oppsummering test:

Oppsummering av vår anmeldelse av … VictoriaMilan.no:

Victoria Milan Norge

VictoriaMilan.no er et datingnettsted for gifte, som retter seg mot personer som er gift eller samboende. Single personer som er ute etter en ukomplisert affære er selvfølgelig også velkomne.Totalt sett har Victoria Milan rundt 3,2 millioner brukere fordelt på 19 land, hvorav 200 000 medlemmer i Norge.

VictoriaMilan ble grunnlagt i Norge i 2010, og er med en million medlemmer den klare eneren i Norge og Skandinavia når det gjelder Affærer på Internett.

Hva du får hos VictoriaMilan Norge

Victoria Milan Etter at du har registrert deg, kan du fritt søke rundt i medlemsdatabasen til VictoriaMilan. De fleste medlemmene har naturligvis bildene sine i hemmelige album som man får tilgang til ved gjensidig interesse.  

En ting som er helt spesielt på Victoria Milan Norge er nettstedets blogg. Her får man nyttige tips om hvordan man går frem for å ha en affære, men også grunnleggende informasjon om hvordan for eksempel utroskap og makt henger sammen, eller hvorfor utroskap ligger i genene våre og på sett og vis er en naturlig del av vår normale atferd.


Våre erfaringer med Victoria Milan

Våre erfaringer med VictoriaMilan Norge var gjennomgående positive!

Helt ærlig Vi har så langt ikke testet et datingnettsted for gifte som er så sofistikert! For eksempel når det gjelder området "Bilde":

Du vil få uttallige forslag angående "Hvordan laster jeg opp et anonymt og samtidig uttrykksfullt bilde?"

  • Deretter kan du bruke et verktøy til å gjøre deler av bildene dine melkeaktige eller redigere dem.
  • Og du kan også bestemme hvem som får lov til å se hvilke bilder av deg.

Hele betalingsprosessen til datingnettstedet Victoria Milan har blitt designet med så stor omhu, at det ikke dukker opp noe mistenkelig på kontoutskriften. I tillegg har datingnettstedet en "Panikk"-funksjon du kan bruke i tilfelle partneren (eller sjefen) din kommer inn i rommet - ett klikk og du er på en helt uskyldig nettside ...

På den annen side: I løpet av registreringsprosessen på VictoriaMilan.no må du fylle ut en god del felt (ansiktshår, piercinger, tatoveringer, utdannelse, kåthet, eller om du har et hemmelig kjærlighetsrede ...). Det er veldig bra for å sikre en nøyaktig formidling av kontaktforslag som passer, men etter vår erfaring ser de fleste primært på bildet og det er det;o)

Kort sammenfattet kan vi si at våre erfaringer med Victoria Milan var veldig gode. Og som følge av store reklamefremstøt og god pressedekning i norske medier registrerer nye kandidater seg daglig hos VictoriaMilan.

Finnes det falske profiler/fakes hos VictoriaMilan?

Hvis man sjekker litt rundt på Internett kommer man av og til over noen kommentarer om falske profiler (fakes) på VictoriaMilan. I vår test har vi riktignok ikke kommet over falske profiler eller ikke-aktive medlemmer, noe som er en sjeldenhet blant datingnettsteder ettersom portaler for "dating uten forpliktelser" ofte brukes som reklameplattformer for kommersielle tjenester.

Victoria Milan Norge - kostnader og priser:

Det er gratis å registrere seg, opprette en profil og foreta søk på nettstedet.

For å kunne ta kontakt med andre medlemmer er det nødvendig å oppgradere medlemskapet:

VictoriaMilan.no - Priser:

  • 12 måneder = 199 kr./måned
  • 6 måneder = 219 kr./måned
  • 3 måneder = 299 kr./måned
  • 1 måned = 399 kr.

Passende alternativer:

C-Date.no

1.
C-Date.no

5 Testrapport
The Casual Lounge

2.
The Casual Lounge

4 Testrapport

Hvem har skrevet det?

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top