tilbake

Testrapport

Analysert for deg:

Elitepartner

For single med høye forventninger

4,5

Screenshot:

Elitepartner

Passende alternativer:

Elitesingles

1.
Elitesingles

5 Testrapport
no.Match.com

2.
no.Match.com

5 Testrapport

Oppsummering test:

Oppsummering av vår anmeldelse av … Elitepartner:

Elitepartner.no er nybegynneren blant partnersøkforetak  og vår seirende innen kvalitet.

Det startet våren 2009 i Tyskland og i løpet av høsten begynte også andre europeiske land. Siden begynnelsen av 2012 har Elitepartner vært aktiv  i Norge og  hjulpet norske single å finne den rette partner.

Det blir reklamert for Elitepartner gjennom alle kanalene i Norge og  de har slik oppnådd det høyeste antall av nye medlemmer. For den som ønsker å søke sin partner internasjonalt, er også Elitepartner det beste valg og er idag Europas største partnersøkforetak på nettet!

Elitepartner  anvender en noe annerledes filosofi: Man får ikke hundrevis av kontaktforslag, men heller kun en håndfull, som til gjengjeld passer godt.

Mål: Ikke mange overfladiske flørtekontakter, men få intensive kontakter som fører til mulige livslange forhold.

Elitepartner.no gratisfunksjoner og avgiftsfrie tjenester:

  • Det er gratis å melde seg inn og å fylle ut spørreskjemaet hos Elitepartner.no.
  • Utkommet av personlighetstesten kan man se online.
  • Man får også kontaktforslagene gratis.
  • Det koster heller ikke noe å se på profilene til de kontaktforslagene man får tilsendt.

Elitepartner priser:

Den som ønsker ubegrenset kommunikasjon hos Elitepartner.no og se på alle profilfotografiene, betaler for et Premium-Medlemskap.

Kostnader hos Elitepartner.no er som følgende:

  • 12 måneder: 99 kr./måned
  • 6 måneder: 149 kr./måned
  • 3 måneder: 239 kr./måned

Medlemmenes erfaringer

Våre erfaringer med Elitepartner.no er gjennomgående positive.

Høy brukervennlighet og sensibel omgang med medlemmenes informasjon, er en viktig  kvalitetsfaktor hos denne online partnerformidler.

Hvert medlem blir gransket for hånd, etter utsagn av bedriftens leder- også manglende verifisering av en epostadresse gjør det mulig å bli offer for uekte kontakter. I følge vår erfaring overbeviser Elitepartner.no ved seriøse partnerprofiler og meningsfulle partnerforslag. Den vellykkede formidling mellom egnede partnere er  det selvsagte mål hos dette foretaket.

Bak det finner man et godt gjennomtenkt system, hvor det også blir tatt med i beregningen nyeste forskningsresultater fra parforskning og tilsvarende match-algoritmer.

De gode resultatene, de svært positive kommentarene og erfaringene til parene som har funnet hverandre gjennom Elitepartner.no, bekrefter denne virksomhets gode funksjoner.

Det første skritt til et lykkelig forhold forutsetter  at man kvitter seg med uriktige forestillinger og illusjoner- de målrettede og nøyaktige partnerforslagene hos Elitepartner.no tvinger de som preges  av en noe overfladiske  natur til å virkelig forholde seg realistisk til en partner og sin egne ønskeforestillinger.

Elitepartner.no heter nå Elitesingles.no

Les den detaljerte analyse av Elitesingles.no her

Passende alternativer:

Elitesingles

1.
Elitesingles

5 Testrapport
no.Match.com

2.
no.Match.com

5 Testrapport

Hvem har skrevet det?

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top