tilbake

Testrapport

Analysert for deg:

Be2 App

be2 hjelper deg å finne kjærligheten

4

Screenshot:

Be2 App

Passende alternativer:

Elitesingles

1.
Elitesingles

5 Testrapport
no.Match.com

2.
no.Match.com

5 Testrapport

Oppsummering test:

Oppsummering av vår anmeldelse av … Be2 App:

Anmeldelse av Be2 – hva du må vite!

Du har ganske sikkert hørt om denne portalen før. Be2 har vært på markedet siden 2005 og er ikke lenger en nykommer. På den annen side ble den raskt tilsidesatt av testvinneren EliteSingles. Opp gjennom årene har portalen blant annet fått mer erfaring, men hva betyr det?

Vel, det er egentlig ganske enkelt! Be2 ønsker å hjelpe single med å finne et forhold og gjør dette basert på en personlighetstest som hver bruker fullfører under registreringen. På grunnlag av de enkelte resultatene genereres deretter passende kontaktforslag.  I løpet av gjennomgangen av Be2 har vi naturligvis sett litt nærmere på Be2-appen:

Appen er også et godt alternativ til PC-versjonen!

Vanligvis er det ganske krevende å fullføre registreringen på smarttelefonen. Tilbyderne prøver imidlertid å optimalisere personlighetstesten så mye som mulig for små skjermer, siden den konstante, overfylte og lite fleksible typen kan være ganske irriterende. Be2-appen på sin side er ganske godt balansert.

Hvem er Be2-appen egnet for i Norge?

I prinsippet alle som ønsker å sjekke meldingene sine på en rask og enkel måte. Vi kan si at Be2-appen er spesielt designet for single som enten er på farten eller foretrekker en smarttelefon i hånden istedenfor å sitte foran en datamaskin om kveldene. Det er ingen stor forskjell mellom mannlige og kvinnelige Be2-brukere i Norge.

Hva kan Be2-appen gjøre?

Den er et godt supplement til PC-versjonen. Som nevnt tidligere, kan du bestemme om du vil registrere deg via smarttelefonen eller datamaskinen. Personlighetstesten tar bare ti minutter å fylle ut, men hvis du vil ta deg tid så anbefaler vi deg å bruke en PC.

Etter at du har registrert deg, kan du fortsatt gjøre profilen så attraktiv som du ønsker, og ta noen selfies du kan bruke som profilbilde via appen. Deretter får du tilgang til en fullstendig liste over tilgjengelige funksjoner i en enkel form. Du vil også få direkte oversikt over alle kontaktforslagene dine. Forresten, det er også mulig å skrive til dem gratis!

Etterpå må du inngå et betalt medlemskap. Gjennom Be2-appen kan du også lese og skrive fantastiske meldinger. Den er tilgjengelig for alle smarttelefoner med Android eller iOS.

Be2 App - Priser:

  • 12 måneder = 199 kr./måned
  • 6 måneder = 249 kr./måned
  • 3 måneder = 399 kr./måned

Passende alternativer:

Elitesingles

1.
Elitesingles

5 Testrapport
no.Match.com

2.
no.Match.com

5 Testrapport

Hvem har skrevet det?

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top