tilbake

Testrapport

Analysert for deg:

EliteSingles App

For single med høye forventninger

5

Screenshot:

EliteSingles App

Passende alternativer:

Elitesingles

1.
Elitesingles

5 Testrapport
no.Match.com

2.
no.Match.com

5 Testrapport

Oppsummering test:

Oppsummering av vår anmeldelse av … EliteSingles App:

Elitesingles kommer opprinnelig fra Tyskland hvor datingsiden går under navnet eDarling. Virksomheten har vært en institusjon i det tyskspråklige området siden 2009 for de som er ute etter et seriøst forhold. Det vellykkede konseptet har vært godt etablert i Norge siden 2012, og har nå rundt 120 000 medlemmer. I Europa totalt har Elitesingles 15 millioner medlemmer, så utvalget er ganske stort! Hvis du ønsker mer detaljert informasjon, kan du ta en titt på hovedtesten av Elitesingles :-).

Og hvordan er egentlig EliteSingles-appen?

Vi har testet appen og lastet den opp på ulike smarttelefoner. I tillegg har vi gitt både mannlige og kvinnelige testere oppgaven med å vurdere den. Slik vi ser det, er det nødvendig med mange inntrykk for å kunne vurdere en datingside på riktig måte.

Her er de kvinnelige testernes erfaring med EliteSingles

Det gikk raskt og greit å laste ned appen på smarttelefonen. Registreringen ble fullført uten problemer. Kvinnene syntes imidlertid at utfyllingen av testen var for omfattende. Personlighetstesten inneholder rundt 80 spørsmål og tar ca. 30 minutter å fylle ut på datamaskinen. EliteSingles-appen er brukervennlig, men det er likevel 80 spørsmål som må besvares og det er mye. En app virker således litt malplassert, siden den primært brukes til å raskt sjekke meldinger. Med andre ord må man komme seg opp av sofaen og gå over til datamaskinen i stedet!

Selv om den første erfaringen med EliteSingles-appen ikke gikk helt på skinner, så hadde den i alle fall en lykkelig slutt. Kvinnene var nemlig veldig fornøyd med appens brukervennlighet. Så snart man er inne i det interne medlemsområdet, får man direkte tilgang til kontaktforslagene.

Her er de mannlige testernes erfaring med EliteSingles

Mennene syntes også at utfyllingen av personlighetstesten på smarttelefonen krevde litt tilvenning. De syntes også at det ikke var så lett å gi korrekte opplysninger om seg selv. Alle partnerforslagene genereres på bakgrunn av denne informasjonen, så det er viktig at alle opplysningene stemmer. Mennene foretrakk derfor å bruke mer tid på datamaskinen og logget seg også ut et par ganger for å reflektere mer over visse spørsmål. Dette er heldigvis mulig med EliteSingles. Når brukeren logger seg inn igjen blir han eller hun tatt direkte til det siste spørsmålet de svarte på.

Mennene hadde likevel en generelt positiv erfaring med EliteSingles. Etter at testen var utfylt og de første kontaktforslagene begynte å strømme på, likte de muligheten til å sjekke meldingene sine når de var på farten. På den måten var de alltid informert om de nyeste meldingene, og hvis det ikke var noen interessante meldinger var det alltid nok av kontaktforslag å gå gjennom.

Konklusjon:

I utgangspunktet er appen helt grei og forholdsvis viktig, fordi de færreste har tid til å sitte foran datamaskinen hele dagen og svare på meldinger. Ved bruk av appen er du alltid oppdatert. Det sagtm, så selv om appen har alle funksjonene som finnes på nettsiden, så er den visuelt sett en sterkt slanket utgave. Den som ønsker å benytte fullversjonen, bør derfor benke seg foran datamaskinen hjemme på kvelden med et glass vin. For alle andre som ofte er på farten er EliteSingles-appen et supert tilbud.

EliteSingles App - Priser:

 • 12 måneder: 329 kr./måned
 • 6 måneder: 449 kr./måned
 • 3 måneder: 749 kr./måned

  Passende alternativer:

  Elitesingles

  1.
  Elitesingles

  5 Testrapport
  no.Match.com

  2.
  no.Match.com

  5 Testrapport

  Hvem har skrevet det?

  Margareta Lund
  har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
  Top