tilbake

Testrapport

Analysert for deg:

Badoo.com App

3

Screenshot:

Badoo.com App

Passende alternativer:

Elitesingles

1.
Elitesingles

5 Testrapport
no.Match.com

2.
no.Match.com

5 Testrapport

Oppsummering test:

Oppsummering av vår anmeldelse av … Badoo.com App:

Badoo er en gedigen  datingside og app som ikke bare er stor i Norge, men også over hele verden. Tjenesten startet i 2006 og har nå over 130 millioner medlemmer. I Norge bruker godt over 100 000 single personer denne appen til å chatte, flørte, møtes, date og mer. Appen er tilgjengelig for iPhone, Android- og Windows-smarttelefoner.

Badoo er en «sosial» datingside, dvs. at alle slags mennesker logger seg inn for å chatte og flørte. Noen er ute etter noe kortvarig, mens andre ønsker å date og bli kjent med andre. For de som er ute etter et seriøst forhold, er EliteSingles et bedre alternativ.

Badoo: Nettsted og app

I motsetning til mange andre leverandører, kommer Badoo i både en app- og en nettsideutgave. Du kan derfor logge inn med enten en PC eller et nettbrett, samt bruke mobilnettstedet. Hvis du bruker tjenesten ofte, kan du laste ned appen for å chatte og flørte hvor som helst. Forskjellene mellom de to er minimal. Apputgaven av Badoo er riktignok mer fleksibel, og du får varsler når noen «liker» deg eller sender deg en melding.

Du er imidlertid ikke begrenset til å kun bruke appen, og kan logge deg inn på Badoo-kontoen ved bruk av en hvilken som helst nettleser. Så selv om du bruker appen regelmessig, har du stor fleksibilitet hvis du ikke har tilgang til din egen enhet. Dette utgjør en stor forskjell i forhold til andre datingapper som Tinder og andre.

Badoo i Norge: Hva Badoo gir deg

Mange single som bruker Badoo i Norge har et ganske avslappet forhold til dating, dvs. at de ønsker å møte nye mennesker og se hvordan tingene utvikler seg. Så ta en titt på hvem som er interessert i deg ... og se om de generelt sett kan være en god match. Det finnes en liste over funksjoner som også kan hjelpe deg med å bli bedre kjent med andre. Disse omfatter bl.a.

  • et «sveipesystem» hvor du får opp et bilde og kan klikke deg gjennom bildene til du ser noen du liker, for deretter å gå inn på profilen
  • muligheten til å se hvem som har besøkt profilen din, slik at du kan se hvem du er populær hos
  • muligheten til å gjøre små ting, som for eksempel å laste opp et bilde av deg selv, som øker populariteten din

Er badoo seriøst?

Om Badoo er en «seriøs» datingside eller ikke avhenger av hvordan du ser på det. Brukerne er «seriøse» i den forstand at de er seriøse når det gjelder å bli kjent med nye mennesker. Hvis det derimot er seriøse forhold du er ute etter, kan det hende at du ikke lykkes fordi noen brukere kun er ute etter å finne venner eller en romanse.

Samlet sett er dette en veldig generell datingplattform, og bokstavelig talt et sted for å få nye venner. Alt du trenger å gjøre er å ta deg tid til å chatte med folk, bli kjent med dem og se hvordan tingene utvikler seg.

Erfaringer med Badoo

Basert på våre erfaringer er Badoo en avslappet datingapp som fokuserer på mer enn romantiske forhold. Det er også en måte å finne nye venner på, noe som fremgår klart av knappen «Finn venner». Dette er nyttig hvis du er i en ny by og har lyst til å møte nye mennesker (enten for en date eller noe mer).

Både chatting og sending av private meldinger er ganske enkelt på Badoo, og gjør den generelle opplevelsen av appen mye mer behagelig. I tillegg lar den alle velge sitt eget tempo og finne ut hva de er komfortable med.

Badoo.com App - Priser:

  • Det er gratis å bl.a. opprette en konto, laste ned appen, samt søke etter andre single.
  • Hvis du vil benytte deg av ulike tilleggsfunksjoner, som f.eks. å fremheve meldingene dine i andres innbokser, kommunisere så mye du vil eller være usynlig, starter abonnementene på kr 41,66 pr. måned.

Passende alternativer:

Elitesingles

1.
Elitesingles

5 Testrapport
no.Match.com

2.
no.Match.com

5 Testrapport

Hvem har skrevet det?

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top