tilbake

Testrapport

Analysert for deg:

Badults.no

Been naughty

2,5

Screenshot:

Badults.no

Passende alternativer:

C-Date.no

1.
C-Date.no

5 Testrapport
The Casual Lounge

2.
The Casual Lounge

4 Testrapport

Oppsummering test:

Oppsummering av vår anmeldelse av … Badults.no:

Badults skal formidle erotiske møter, flørter, chatter, osv. mellom voksne. I løpet av testen fant vi at rundt 15 000 nordmenn allerede har benyttet seg av Badults tilbud og flittig skaffet seg oppmerksomhet for å få flest mulige skriftlige svar. Det var spesielt påfallende at 80 % av de norske brukerne var kvinner. I tillegg var bildene påfallende profesjonelle ... med kun vakre, unge og villige kvinner. Vi mistenker at det er snakk om en og annen falsk profil. Vår testprofil var så vidt ferdig registrert før det strømmet på med kyss og meldinger ... etter vår oppfatning ser dette veldig ut som en automatisert prosess.

Hvis man er logget inn er det mulig å gjøre profilen mer interessant ved å legge inn ett eller flere bilder og mer informasjon om seg selv, samt sine seksuelle preferanser. I tillegg kan hver bruker lete etter andre medlemmer fra nærområdet sitt ved hjelp av et søkefilter eller sjekke statusen på sin “Flirt Power”. Nesten all interaksjon på Badults gir brukerne mynter som igjen kan brukes til anskaffe gaver til chatpartnere eller brukes i portalens Sexycasino.

Som mann må man i tillegg bruke mynter for i det hele tatt å komme i kontakt med en kvinne og menn mottar også færre mynter for sine interaksjoner enn kvinner. Badults er forøvrig nesten gratis for kvinner, mens menn må inngå gull- eller sølvmedlemskap eller, som et minimum, kjøpe nye mynter. De negative sidene er selvfølgelig litt overraskende, men det kan også handle om oppstartsproblemer ettersom portalen fortsatt er relativt ny. Vi vil fortsette å holde øynene åpne for endringer ...

Badults.no - Priser:

  • 6 måneder = 449 kr/måned
  • 3 måneder = 499 kr/måned

Passende alternativer:

C-Date.no

1.
C-Date.no

5 Testrapport
The Casual Lounge

2.
The Casual Lounge

4 Testrapport

Hvem har skrevet det?

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top