tilbake

Testkategori

logo-cougar-dating

Cougar-dating 2024:
Eldre damer søker yngre men

Gjennom cougar-dating møter eldre damer yngre menn som gjerne vil lære litt ekstra. Det hele er naturligvis av en litt erotisk karakter, men det finnes også et og annet par som blir værende lenger sammen. Trenden med at «eldre damer søker yngre menn» stammer fra USA, men er nå også kommet hit til lands.

Det var derfor mulig for oss å finne et par fine og passende nettsteder for cougar-dating som retter seg akkurat mot denne målgruppen.

Publisiert : 01/2024


Cougar Dating:

Moden kvinne søker yngre mann

NewHoney Cougar

Mer spenning. Mindre ordinært.

5

Prøv gratis NÅ! Anmeldelse...

C-Date Cougar

Favorittsiden min for casual dating

5

Prøv gratis NÅ! Anmeldelse...

Victoria Milan Cougar

Gør livet Levende - Ha en Affære

5

Prøv gratis NÅ! Anmeldelse...

Passende alternativer:

Elitesingles

1.
Elitesingles

5 Testrapport
no.Match.com

2.
no.Match.com

5 Testrapport

Hvem har skrevet det?

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.

Mer informasjon om  cougar-dating-trenden: Hvordan finner eldre damer yngre menn på Internett?

Temaet «Cougar Dating» kommer igjen fra USA – hvor ellers? Der har temaet versert i tabloidene i flere år fordi modne kvinner som Madonna, Demi Moore eller Jennifer Lopez har benyttet yngre menn som et middel mot aldring for å vise at de fortsatt er aktuelle.

«Cougar» betyr egentlig «Puma», men i denne sammenhengen er cougar-dating et slanguttrykk for en moden kvinne på mellom 35 og 50 år som bevisst jakter på vesentlig yngre menn. Det hele er selvsagt ikke noe nytt, fordi man allerede i gamle dager visste at de «gamle er best».
Med denne Hollywood-trenden dukket det raskt opp anstendige nettsteder for cougar-dating, hvor yngre menn med et ønske om å møte modne kvinner og eldre damer med interesse for yngre menn kunne finne hverandre.  Et tilfeldig møte på supermarkedet rundt hjørnet er heller usannsynlig. Da er det større sjanse for å finne den riktige personen på Internett.
I Norge har temaet cougar-dating, dvs. «moden kvinne søker yngre mann», også begynt å røre på seg. Selv om det fortsatt er mer nisjepreget.

Vi vil gjerne ha hjelp av deg:
Testkategorien vår «eldre kvinner og yngre menn» er fortsatt relativt ung.
Hvis du vet om andre nettsteder du mener kan anbefales, send oss gjerne en beskrivelse av erfaringene dine på følgende e-postadresse:

Opp til testvinnerne
Top