Dating i Stavanger – en perfekt date mellom gamlebyen og fjordene

I oversikten nedenfor har vi foretatt omfattende undersøkelser rundt temaet "Dating i Stavanger". Hvor mange av de ca. 19.437 single personene fra Stavanger leter etter en date på Internett, og hvordan er fordelingen av disse på de største og beste datingnettstedene i Norge?

Norges fjerde største by kan skilte med en fantastisk beliggenhet. Byen strekker seg mellom fjordene i den sørøstlige delen av landet og fremstår som en vokter ved munningen til Atlanterhavet. Muligheten for en date i Stavanger er derfor ganske allsidig. For eksempel kan man beundre noen gamle trehus fra 1800-tallet i sentrumsområdet. En date i Stavanger kan således by på mange kulturelle opplevelser. Alt fra Stavanger Jazzfestival som går av stabelen i mai hvert år, til industrimuseene som viser utviklingen av Stavanger til en industriby.

dating og date i Stavanger

I tillegg kan man besøke innlandsvannene i nærheten av sentrum. På en date i Stavanger kan dere ligge på gresstranden og nyte utsikten over monumentet "Sverd i fjell". Men det er også mulig å fascinere sin utkårede med den enestående naturen. Tilbring din date i Stavanger ute i den ville naturen. Ta med deg daten i Stavanger på en vandringstur til Prekestolen og nyt den enestående utsikten over det uberørte landskapet. Finn på noen aktiviteter med vann. Ta en båttur på Lysefjorden og nyt de vakre fossefallene. Ta bilder av den fantastiske naturen – kanskje sammen med daten i Stavanger? Hvis dating i Stavanger ikke lykkes, til tross for de mange mulighetene, da bør du ta en titt på nettdatingtipsene vi har samlet for deg.

På datingnettstedene i Stavanger har du nok å velge mellom

For at du skal finne det du leter etter på datingnettstedene i Stavanger, har vi delt dem inn i de viktigste kategoriene for deg:

  • Partnerformidling eller Matchmaking – Vi har laget detaljerte lister over de største partnerformidlingstjenestene i Stavanger.
  • Kontaktannonser på nett – Her finner du en detaljert liste over datingnettsteder for Stavanger, inkludert kontaktannonser på nett.
  • Sexdatingportaler i Stavanger – Her har vi funnet frem til de beste portalene for dating uten forpliktelser og de portalene som har den høyeste andelen single fra Stavanger. 

De fleste medlemmene er i Stavanger:

120.000
i Norge
5All tilgang fra 99 NOK /måned
300.000 i Norge5All tilgang 189 NOK /måned
475.000 i Norge5All tilgang fra 365 NOK /måned
"Leter du etter noe annet?"

Da bør du lese vår test med alle detaljer om antall brukere, priser, etc..:

Hvem har skrevet det?

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top