Dating i Tromsø –  kjærlighet mellom kultur og Arktis

I oversikten nedenfor har vi foretatt grundige undersøkelser rundt temaet "Dating og dater i Tromsø". Hvor mange av de ca. 10.622 single personene fra Tromsø leter etter kontakter på Internett, og hvordan er fordelingen av disse på de største og beste datingnettstedene i Norge?

Den lille byen i Nord-Norge er også en kommune. Den er en av de største byene med trehus nord for Trondheim, og er rik på neoklassisk arkitektur. På grunn av sin spesielle stil kalles byen også "Nordens Paris". En date i Tromsø kan dermed få en ekstra spesiell touch. Hva gjør du for å oppnå en perfekt date i Tromsø? Til tross for sin nordlige beliggenhet, har byen en omfattende historie. Begge disse tingene finner du sammen, eller hver for seg, i visse kulturinstitusjoner.

dating Tromso

En date på Tromsø museum, kjent for sine to sameutstillinger kan således være en opplevelse. Tromsø er en by som, mer enn mange andre byer i verden, er påvirket av naturkreftene. Du kan derfor ha en date i Tromsø rundt midnatt om sommeren, fordi solen ikke går ned mellom mai og juli. Ishavskatedralen er et flott sted for en date in Tromsø ettersom kirken arrangerer konserter i denne perioden.

Planlegg en date i Tromsø ved å besøke selene i Polaria, og la deg fascinere av dyrenes intelligens og fredelighet. Eller planlegg en date i Tromsø nær den botaniske hagen, som er kjent for sitt mangfold av arktiske planter. Ta med deg dating i Tromsø til Storsteinfjellet, og nyt utsikten over øya og fjellene fra Fjellheisen. Til slutt kan du ta med deg daten i Tromsø  til byens kjente Mack Bryggeri. Bryggeriet har en egen pub hvor du kan ta med deg daten i Tromsø. Hvis en date i Tromsø på én av de mange kaféene eller barene ikke lykkes, kanskje fordi du er for sjenert, da bør du ta en titt på nettdatingtipsene vi har samlet for deg.

Dating på nett  i Tromsø har noe å tilby for alle som er single

For de mer forsiktige flørterne er de regionale datingnettstedene i Tromsø til stor hjelp. De største datingportalene i Norge har mange medlemmer fra  Tromsø med ulike interesser og profiler.

  • Kontaktannonser på nett – Datingnettsteder hvor man selv leter seg frem til sine favorittprofiler basert på interesser og bilder, skriver til dem eller treffer ønskepartneren på nettstedets interne prateforum.
  • Partnerformidling eller Matchmaking – Dette er datingnettsteder hvor man er ute etter langvarige forhold og mottar individuelt tilpassede kontaktforslag basert på personlighetstester.
  • Dating uten forpliktelser – Datingportaler hvor man kan møte en partner for en erotisk date i Tromsø basert på forhåndsvalgte preferanser.

Ta en titt på vår detaljerte analyse av de ledende dating portaler i Tromsø i alle kategorier og velg datingnettstedet med flest medlemmer fra ditt lokalområde.

De fleste medlemmene er i Tromsø:

120.000
i Norge
5All tilgang fra 99 NOK /måned
300.000 i Norge5All tilgang 189 NOK /måned
475.000 i Norge5All tilgang fra 365 NOK /måned
"Leter du etter noe annet?"

Da bør du lese vår test med alle detaljer om antall brukere, priser, etc..:

Hvem har skrevet det?

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top