tilbake

Testkategori

logo-kristen-dating

Kristen dating 2015:
Datingsider for single kristne i Norge

Som singel kristen, føler du kanskje at Gud har valgt ut en bestemt person for deg men du har bare ikke funnet denne personen enda? Vel, denne bestemte personen er der ute et sted og leter etter deg også. Kristen dating sider gjør det mulig for deg å møte likesinnede mennesker med samme kjerneverdier og tro som deg.

Vi har sjekket og testet det kristne datingmarkedet i Norge og presenterer deg for de mest profesjonelle og troverdige dating sider for Kristen i Norge.

Publisiert : 05/2024


Kristen Dating:

De beste kristne datingsider i Norge

be2 Kristen

Treff andre kristne single som søker et seriøst forhold

0

Prøv gratis NÅ! Anmeldelse...

Match.no Kristen

Dating for seriøse single

4

Prøv gratis NÅ! Anmeldelse...

kristenromantikk.no

Finn en å dele livet med

2,5

Prøv gratis NÅ! Anmeldelse...

Solidlove.com

2,5

Prøv gratis NÅ! Anmeldelse...

Passende alternativer:

Elitesingles

1.
Elitesingles

5 Testrapport
no.Match.com

2.
no.Match.com

5 Testrapport

Hvem har skrevet det?

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.

Kommentarer til våre anmeldelser av “Kristen dating – Dating sider for single kristne i Norge”:

De fleste mennesker vil være enige: En av de største utfordringene i livet er å leve i et lykkelig og tilfredsstillende partnerskap. I et forhold er krangler og konflikter ikke til å unngå og gjør også par – i beste fall – sterkere sammen. Men på tross av alle forskjeller er det viktig med en viss likhet som grunnlag for å kunne opprettholde et fast og langt forhold. En av disse likhetene kan være religion, f.eks. kan det å dele kristne verdier og tradisjoner være en avgjørende faktor for mange single kristne som leter etter en partner. Mens andre igjen kanskje heller ønsker at deres date eller partner kun har en kristen bakgrunn. Uansett, det viser seg ofte å være vanskelig møte single kristne i hverdagen og på date. Så ta gjerne en titt på våres utvalg av kristen dating sider i Norge.

Opp til testvinnerne
Top