tilbake

Testrapport

Analysert for deg:

Lovoo App

Den morsome måten å finne mennesker som deg

3

Screenshot:

Lovoo App

Passende alternativer:

Elitesingles

1.
Elitesingles

5 Testrapport
no.Match.com

2.
no.Match.com

5 Testrapport

Oppsummering test:

Oppsummering av vår anmeldelse av … Lovoo App:

Anmeldelse av Lovoo: Vår mening

Vi ventet som vanlig ikke lenge og tok en nærmere titt på appen. Når 480 000 nordmenn har bestemt seg for å bruke Lovoo, så må det være et godt tegn! Dessuten har man flittig brukt tjenesten til å chatte og flørte siden 2011.

Men vi har også fått en del spørsmål fra brukere som er på jakt etter et alternativ, for de fleste Lovoo-brukerne er jo primært ikke ute etter et lengre forhold. Disse anbefaler vi å ta en nærmere titt på informasjonen under «Matchmaking». Kanskje de finner noe der i stedet!

Som sagt, så gjort ... På kort tid hadde vi lastet ned og installert Lovoo på smarttelefonene våre. Registreringen på Lovoo-appen gjøres enten via Facebook-kontoen eller via en egen e-postadresse. Deretter går det ganske fort! Så snart man har oppgitt noen grunnleggende opplysninger om seg selv, kommer man inn i det interne medlemsområdet.

Der finner man med en gang de første brukerne i området. I løpet av testen av Lovoo oppdaget vi et ekstra pluss – Lovoo har ikke bare en app, men også en PC-versjon. Så hvis du ikke lenger ønsker å bruke appen, kan du alltids bruke Lovoo på laptopen!

Det var alt om registreringen. Nå går vi over til det andre!

Grovjobben er gjort, og du kan teoretisk sett begynne å titte på profiler og skrive meldinger. Men hva bør du passe på? Er det noen triks du bør vite om i denne anledning? Selvfølgelig! Vi fortsetter derfor med anmeldelsen.

  • Profilbilde: Når du har opprettet profilen din på Lovoo, må du passe på å fylle den ut helt. På den ene siden fører dette til mer interesse. På den annen side kan du ikke bruke de vanlige funksjonene uten å lastet opp et profilbilde. Du bør derfor ta deg god tid og velge et passende bilde av deg selv. Og når bildet først vises i profilen din, er det bare å sette i gang! Du bør riktignok ikke miste motet hvis appen skulle «fryse» under opplastingen av bildet.
  • Radius: Spesielt i Norge er det ikke alltid nok Lovoo-brukere på radaren. Denne funksjonen krever brukerens GPS-data for å vise hvilke single personer som befinner seg i nærheten. Det er selvfølgelig mulig å endre radiusen i søkefunksjonen. Dermed kan du selv bestemme om du ønsker en radius på én eller 500 kilometer. 
  • Vær også oppmerksom på tidspunktet! De fleste single som jobber, er som regel ikke hjemme midt på dagen. Hvis du derimot bruker appen på kvelden, er det større sannsynlighet for at flere brukere venter på deg.

Kan man bruke Lovoo gratis?

Bare delvis. Registreringen og opprettelsen av profilen er gratis, men du må betale for å sende meldinger via Lovoo. Den såkalte «Icebreaker»-funksjonen kan du bare bruke én gang om dagen. Hvis du velger å abonnere på et VIP-medlemskap, kan du selvfølgelig sende flere meldinger.

I tillegg kan du skaffe deg «Credits» ved å logge deg inn hver dag eller ved å kjøpe dem. Disse hjelper deg med å få tilgang til de uklare profilene på besøkerlisten din og eventuelle kontakter som passer.

Lovoo App - Priser:

Grunnfunksjonene i Lovoo er gratis for både menn og kvinner. Hvis du ønsker å bli kvitt reklamen eller se profilene til andre medlemmer i sin helhet må du kjøpe kreditter eller et VIP-medlemskap.

  • 1 måned = 7,99€
  • 3 måneder = 19,99€
  • 6 måneder = 29,99€
  • 12 måneder = 45,00€

Passende alternativer:

Elitesingles

1.
Elitesingles

5 Testrapport
no.Match.com

2.
no.Match.com

5 Testrapport

Hvem har skrevet det?

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top