tilbake

Testrapport

Analysert for deg:

Moteplassen.no

Finn kjærligheten på nettet

3

Screenshot:

Moteplassen.no

Passende alternativer:

Elitesingles

1.
Elitesingles

5 Testrapport
no.Match.com

2.
no.Match.com

5 Testrapport

Oppsummering test:

Oppsummering av vår anmeldelse av … Moteplassen.no:

Møteplassen handler om å matche single personer som passer til hverandre. Ifølge datingsiden har en halv million mennesker allerede tatt testen og det er rundt 150 000 medlemmer i Norge i dag. Det handler om å finne noen å komme hjem til ... Men hvis det er målet ditt, øker du sjansene dine betydelig hvis du tar en tur innom kategorien Matchmaking ettersom tilbyderne her fokuserer fullt og helt på seriøse partnersøk.

Første gang du logger inn på Møteplassen

Når du logger inn på Møteplassen for første gang, må du oppgi grunnleggende informasjon om deg selv (hårfarge, vekt, høyde, osv.), noe som kan være litt kjedelig. Det er også et fritekstfelt, slik at du kan beskrive deg selv mer nøyaktig og i egne ord, utover rent fysiske egenskaper, som f.eks. å beskrive personligheten din.

Deretter blir du videresendt til medlemsområdet hvor du kan starte utfyllingen av testen med en gang (du kan riktignok vente med dette). Testen inneholder spørsmål om slike personlige egenskaper som personlighet, interesser, holdninger, kommunikasjon og mer. Det anbefales å ta testen for å få optimale kontaktforslag.

Møteplassen i Norge – Våre erfaringer

Møteplassen tilbyr bokstavelig talt et møtested for single personer i Norge. Basert på våre erfaringer synes vi at det var ganske enkelt å komme i prat med andre. Du kan sjekke hvem som «liker» eller har «besøkt» deg på siden din, samt se hvem som er på nett og hvem som passer best sammen med deg. Selve testen er litt kjedelig å fylle ut, selv om den også kan være interessant.

På Møteplassen trenger du nemlig ikke bare å snakke med single personer du er matchet med. Du kan også bruke søkefunksjonene til å finne andre single, f.eks. brukere som er på nett eller nye brukere. I tillegg har du også mulighet til å søke på egenhånd etter personer som passer sammen med deg og dermed unngå resten!

Er møteplassen bra? Priser og mobilutgave

Møteplassen har en tendens til å være en nøytral møteplass med rimelige priser... Dessuten tilbyr de en mobilutgave av nettstedet! Mobilutgaven har som mål å bringe folk sammen og ingen er utelatt. Fokuset på at man skal passe sammen betyr at alle kan registrere seg og finne en person som passer dem. Du har også tilgang til medlemmer i både Sverige og Norge, samt kundeservice og profiler som er manuelt kontrollert (så vær forsiktig med bildene du laster opp ...).

For å bruke Møteplassen fullt ut, bør du kjøpe et abonnement. Dette gir deg mulighet til å se på profiler, se hvem som liker deg tilbake og kommunisere ubegrenset med alle brukerne på plattformen.

Moteplassen.no - Priser:

  • Det er gratis å opprette en profil og ta testen.
  • Abonnementer som gir full tilgang, f.eks. til å kommunisere (sende meldinger og lese dem) og se på profiler, starter på kr 189,- pr. måned.

Passende alternativer:

Elitesingles

1.
Elitesingles

5 Testrapport
no.Match.com

2.
no.Match.com

5 Testrapport

Hvem har skrevet det?

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top