For menn som leter etter kvinner i Norge
Hvor finner man de vakre kvinnene?

Norske KvinnerDet finnes mange myter om den norske kvinnen. I samtlige nettforum ser man spørsmålet "Hvorfor er den norske kvinnen så stolt og vakker?". Det er et godt spørsmål. Hvorfor er det egentlig slik?

Svaret er innlysende. Landet med sin robuste natur og ærverdige historie, er preget av de sterke vikingene og deres kvinner som alene forsvarte landet og familien. Deres ønske om uavhengighet for hjemlandet har gått gjennom generasjonene i flere hundre år og denne styrken, som er nedarvet fra deres forfedre, gjenspeiler seg i dagens moderne norske kvinne.

Norske kvinner vet hva de vil

Den norske kvinnens skjønnhet består ikke alene av hennes indre ro, men også av hennes gode smak. Når hun går på jobb legger ikke den norske kvinnen så stor vekt på styling og forholder seg generelt til det essensielle. I helgen derimot finner man ofte velkledde kvinner i barer og på kafeer. Den norske kvinnen er så god på å kombinere begge egenskapene at de fremstår som mer variert enn sine svenske motstykker. Men hva er norske kvinner egentlig ute etter når det gjelder kjærlighet? Hva slags mann foretrekker de og hva ønsker de å gjøre med ham?  

Norges kvinner og kjærligheten

Kvinner i Norge er selve legemliggjøringen av selvstendighet, og dette er en god ting. Den norske kvinnen vet nøyaktig hva hun ønsker og hva hun skal se etter. Og smaken er like forskjellig som hver person er unik.


1.  Norske kvinner leter selv

Hvis den norske kvinnen ikke ønsker å vente på drømmemannen, da leter hun etter ham på en av de mange datingnettstedene som f.eks. Match.com eller Zoosk.com. Også selv om den første daten viser at hun ikke har funnet den riktige partneren, kan norske kvinner ha spennende dater.

2.  Hvor finner man akademikerne blant de norske kvinnene? 

Den norske akademiske kvinnen i beste giftealder eller den vellykkede sjefen som er ute etter en livspartner med tilsvarende egenskaper, finner du på Elitesingles.no hvor de er sterkt representert. Sammenligningen av status, utdanningsnivå og personlige egenskaper gir det beste utgangspunktet for et seriøst forhold som fører til et godt partnerskap eller ekteskap. Selvfølgelig gjelder dette også for menn som leter etter en norsk kvinne. På disse datingnettstedene finner menn kvinner som ønsker seg et lengre forhold og ekteskap. Like anbefalelsesverdig er de spesielle partnerfirmaene for norske kvinner og menn som ønsker å gifte seg for andre eller tredje gang, eller som generelt er ute etter en partner for senere i livet.

3.  Kvinner i Norge har også spesielle ønsker og behov

Etterspørselen fra norske kvinner med spesielle ønsker og behov kan ikke undervurderes. Mange norske kvinner tror ikke at de vil finne en ny partner på et datingnettsted. Grunnen til dette kan være at de har spesielle ønsker, høy alder eller er eneforsørgere. Norske kvinner  leter derfor etter den riktige partneren på ulike datingnettsteder. I tillegg til kvinner i Norge som er eneforsørgere, er det først og fremst kvinner over 50 som er interessert i denne muligheten til å møte andre. Hvilke datingnettsteder som er verdt å sjekke ut finner du i  våre detaljerte testrapporter.

Ta en titt på datingportalene for single med spesielle ønsker!

4.  Begjær og lidenskap – noe for selvsikre norske kvinner

Selvfølgelig kan en kvinne som kan realisere sin egen hverdag også skape rom for kjærligheten. Uansett i hvilken livssituasjon hun er i. Det er alene hennes avgjørelse hva hun gjør med kjærlighetslivet sitt. Er hun gift eller i et fast forhold hvor hun ikke lenger føler seg komfortabel? Da kan dette være muligheten for å prøve en ny form for dating. Flørt uten forpliktelse og se hva som kommer ut av det. Men hva skjer hvis det ikke lenger er nok å bare flørte – når man ønsker noe mer? Når begjær og lidenskap får overtaket, søker Kvinner i Norge noen ganger subtilt og andre ganger åpenlyst etter en elsker. Da er det tid for dating uten forpliktelser eller en tur innom et datingnettsted – enten for single eller gifte personer

5.  Norske kvinner med spesielle seksuelle ønsker og behov

Stadig flere norske kvinner utvikler tilbøyeligheter som tidligere kun var forbeholdt menn – fra seksuell dominering til hengiven underkastelse som en  kunstnermuse. Utover dette setter ikke kvinner i Norge i dag noen grenser. Enten de ønsker å leve som Sapfo, delta i en trekant eller er ute etter en mann som er rå og tøff,  kan erotiske ønsker av alle slag bli oppfylt gjennom dating uten forpliktelser eller spesielle nettsteder for sexkontakter.

Så, kjære lesere – vi håper at denne lille oversikten over hvilke muligheter som finnes for nettdating i Norge har vært til hjelp! Ha det gøy, nyt mange dater og husk – alle datingportalene vi anbefaler på nettstedet vårt kan du se helt gratis!

De fleste medlemmene er i Norge:

120.000
i Norge
5All tilgang fra 99 NOK /måned
300.000 i Norge5All tilgang 189 NOK /måned
475.000 i Norge5All tilgang fra 365 NOK /måned
"Leter du etter noe annet?"

Da bør du lese vår test med alle detaljer om antall brukere, priser, etc..:

Hvem har skrevet det?

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top