tilbake

Testrapport

Analysert for deg:

sukker.no

Norges Største Datingside

2,5

Screenshot:

sukker.no

Passende alternativer:

Elitesingles

1.
Elitesingles

5 Testrapport
no.Match.com

2.
no.Match.com

5 Testrapport

Oppsummering test:

Oppsummering av vår anmeldelse av … sukker.no:

Sukker.no legger vekt på «seriøs dating» og er et møtested for single personer som er ute etter seriøse, faste forhold. Den norske utgaven av nettstedet, hevder å ha over 150 000 medlemmer. Av disse bruker 20 000 medlemmer tjenesten hver dag.

Når det gjelder generell dating, handler det veldig mye om antall. Match.com for eksempel har flere medlemmer og et større utvalg av single personer.

Hvordan fungerer sukker.no? Logg deg inn og kom i gang

Når du logger deg inn på Sukker.no for første gang og før du oppretter en profil, må du fylle ut en «matching test» som danner grunnlaget for kontaktforslagene du mottar. Selve testen er relativt kort. Den består av en serie med 70 spørsmål som du må svare på. Svarene matches deretter maskinelt med svarene fra andre single på plattformen. Etter at du har opprettet en relasjonsprofil, opprettes det en liste med «kontaktforslag».

Du har også muligheten til å lage din egen profil på Sukker.no. I fritekstfeltet kan du fortelle andre om deg selv og selvfølgelig laste opp et bilde.

Tjenesten kommer også i en mobilutgave som kalles Sukker.no Mobil

På nettstedet  Sukker.no Mobil er det enkelt å chatte og flørte nesten hvor som helst. Den kan brukes på alle typer enheter, enten det er PC, laptop, smarttelefon eller nettbrett, noe som er en stor fordel. Det finnes også en app for både Android- og iOS-brukere – så når det gjelder mobilitet, er det et stort utvalg.

Det anbefales riktignok å sette opp profilen ved bruk av datamaskinen. Når det gjelder å lese meldingene dine og chatte med andre (eller se på andre kontaktforslag), er det enkelt å gjøre det uansett hvor du er.

Hvordan finne en date på Sukker.no: Funksjoner og pris

Sukker.no fokuserer på å tilby deg funksjoner som fører til at du får en date, og som lar deg chatte og flørte med kontaktforslagene dine for å se om dere virkelig passer sammen. I tillegg til å chatte og sende meldinger, tilbyr plattformen diskusjonsfora som er en annen fin måte å få kontakt med andre single på nett. Og hvis du har lyst, tilbyr datingnettstedet også ulike arrangementer som quizer og singeltreff.

For å få tilgang til avanserte funksjoner må du betale for ett av de medlemskapene som tilbys på Sukker.no: Super og VIP. Før du betaler, må du riktignok få profilen din bekreftet via mobilen. Med et VIP-medlemskap kan du kommunisere fullt ut med alle kontaktforslagene dine. Med et Super-medlemskap kan du bruke alle funksjonene som tilbys, som f.eks. å lagre 100 bilder i albumet ditt og utføre opptil 50 søk.

sukker.no - Priser:

  • Du kan registrere deg, ta testen og få profilen din bekreftet helt gratis.
  • VIP-medlemskap starter på kr 159,- pr. måned
  • Super-medlemskap starter på kr 228,- pr. måned

Passende alternativer:

Elitesingles

1.
Elitesingles

5 Testrapport
no.Match.com

2.
no.Match.com

5 Testrapport

Hvem har skrevet det?

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top