Dating i Oslo – slik Flørter og Dater single fra Oslo på internett

På denne siden finner du en god oversikt til tema "Dating i Oslo": Hvor mange av de rundt 200.120 single fra Oslo som leter etter en partner på internett og hvordan de single fra Oslo fordeler seg på de forskjellige datingsidene.

Oslo er det kulturelle, økonomiske og politiske sentrum av Norge. Folk her har ikke bare gode muligheter på jobbmarkedet og innen utdanning, men de kan i tillegg benytte seg av et yrende sosialt liv. Også for single finnes det tusenvis av ideer til dating i Oslo.

Med et innbyggertall på 1,9 millioner, en tredjedel av hele Norges befolkning, bør man i Oslo-regionen ikke ha problemer med å finne seg en date!

dating i oslo

De beste tipsene for en romantisk date i Oslo

  • Ta turen til fjorden – Hva er vel Norge eller Oslo uten sine berømte fjorder?! Dette er også en av de beste ideene for dating i Oslo. Hvis været er fint og dere har hele dagen til disposisjon, ta med deg daten din over til Langøyene, innerst i Oslofjorden. Øya har alt man trenger, fra saltvann og strender til gress man kan legge seg nedpå og lytte til måkeskrik og bølgebrus. Hvis du startet daten din fra Oslo, kan du ta båt ut til øya fra Vippetangen.
  • Spaser hånd i hånd i parker og hager – Oslo er rik på naturlig skjønnhet og er hjem for flere parker og hageanlegg man kan bruke til en romantisk date i Oslo. Dere kan spasere langs blomsterbed og veksthus i byens vakre botaniske hage mens dere kjenner de gode luktene fra Dufthagen. Du kan også velge den tropiske hagen til din date i Oslo hvor dere vil finne mange eksotiske blomster og planter plassert under kontrollerte temperaturer. Hvis du heller ønsker å ta med deg din dating-partner i Oslo på en spasertur i mer menneskefylte omgivelser, så besøk Frognerparken. Der finner du byens yngre befolkning samlet sammen til joggeturer, soling, konserter eller på cafeer hvor man kan spise is eller drikke en øl.
  • Besøk et museum – Hvis du har fått nok av aktiviteter utendørs med din date i Oslo og heller ønsker å få oppleve noe mer kulturelt, kan du jo legge daten din til et museum. I Oslo finner du jo det fantastiske Kon-Tiki Museet som inneholder fartøyer og gjenstander til den verdensberømte vitenspasmannen, oppdageren og miljøforkjemperen, Thor Heyerdahl. Et kulturelt løft kan gi deg litt variasjon i din dating-opplevelse i Oslo.
  • Middag på et fancy sted – Etter å ha sett et stykke på Nasjonalteateret eller en oppføring i det nyåpna Operahuset i Oslo, kan du ta med deg daten din til et finere spisested som Statholdergaarden. Den finner du i det historiske sentrum i den eldre delen av byen. Restauranten rommer flere intime plasser og er ideal for par og dermed også for en romantisk date i Oslo. På en slik plass vil dere komme nærmere innpå hverandre på en date i Oslo!

Hvilke datingsider passer bedre for single i Oslo ?

Hos de største datingportalene i Norge finner du mange single fra Oslo-regionen registrert med forskjellige interesser og profiler: 

  • Åpne profiljegere fortrekker for det meste datingportaler i Oslo med kontakannonser. På slike nettsteder velger man selv ut yndlingsprofiler etter interesse og bilder. Deretter tar man kontakt med dem enten ved å sende dem en melding eller man kan treffe dem på en intern chat.   
  • De som er opptatt av mer diskret leting etter en date eller en partner, leter heller på seriøse datingsider i Oslo. Man er da medlem av noe man kaller partnerformidling (sider for matchmaking) og her får man tilsendt individuelle partnerforslag ut fra en personlighetstest man tar når man registrere seg. 
  • For casual dating-fans fra Oslo registrerer man seg på sexdating portaler hvor man på grunnlag av sine preferanser blir kjent med en partner på en erotisk eller frivol date.

Selvfølgelig finnes det datingportaler for single fra Oslo for en rekke andre målgrupper – alt fra nettdating for religiøse mennesker (om singelsiden for kristen dating) til dating for gifte i Oslo. Vi har her satt sammen flere tester for de mer spesialrettede datingsidene.


De fleste medlemmene er i Oslo:

120.000
i Norge
5All tilgang fra 99 NOK /måned
300.000 i Norge5All tilgang 189 NOK /måned
475.000 i Norge5All tilgang fra 365 NOK /måned
"Leter du etter noe annet?"

Da bør du lese vår test med alle detaljer om antall brukere, priser, etc..:

Hvem har skrevet det?

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top