Dating i Trondheim – mellom party og utdanning

Her har vi satt opp en god oversikt over hvor  mange av de ca. 28.844 single på jakt etter en date i Trondheim som er på nett og på hvilke av de ledende datingnettstedene du finner dem.

Den gamle byen ved munningen av Nidelven er den tredje største byen i Norge, og imponerer med sin kultur, historie og natteliv. Det antas at Trondheim ble grunnlagt i 997 e.Kr. av Olav Tryggvason, og byen var et populært handelssted på grunn av sin geografiske beliggenhet. Byen prydes i dag av historiske bygninger og gjør dating i Trondheim til noe helt spesielt. En romantisk spasertur gjennom sentrumshalvøya blir derfor til en opplevelse, fordi kultur og natur er så nær hverandre under en date i Trondheim.

dating og date i Trondheim 

Spesielt universitetet gir unge mennesker muligheten til å være kreative på en date i Trondheim. Selv om byen ikke er spesielt stor, har den et utvalg av barer og kaféer i forskjellige prissegmenter. En date i Trondheim trenger derfor ikke å koste deg skjorta. Før din utvalgte over Bybroa som også er kjent som "Lykkens portal". Hvis du kysser daten i Trondheim på denne broen, så vil dere senere i livet komme tilbake til Trondheim. Utenfor byen finnes det enda flere muligheter for en aktiv date i Trondheim.

Ta en båttur ut til Munkholmen eller dra på en herlig fottur. Du kan også nyte den tradisjonelle drikken karsk på et fjell når du er på date i Trondheim. Hvis en date i Trondheim på én av de mange kaféene eller barene ikke lykkes, da bør du ta en titt på nettdatingtipsene vi har samlet for deg.

Dating på nett i Trondheim har noe å tilby for enhver smak

Det hele avhenger av hvilke interesser og forventninger du har. Vil du helst søke etter profiler selv eller vil du heller motta partnerforslag? Er du kun ute etter en flørt og en date, eller leter du etter en partner i Trondheim for et langvarig forhold? Eller er du ute etter den raskeste veien til en erotisk eventyr? For at du skal finne akkurat det du leter etter på datingnettstedene i Trondheim, har vi sortert og delt dem inn i de viktigste kategoriene for deg:

  • Kontaktannonser på nett – Finn kandidater for en date i Trondheim på denne siden ...
  • Partnerformidling /Matchmaking på nettet – Detaljerte lister over de største datingnettstedene i Trondheim for seriøse partnersøk finner du her ...
  • SexdatingportalerHer finner du en liste over de beste datingnettstedene med høyest andel single fra Trondheim for en erotisk date i Trondheim.

Og i likhet med Internett, har Trondheim selvfølgelig en rekke forskjellige målgrupper, som omfatter alt fra datingportaler for single kristne til datingnettsteder for gifte og aleneforeldre.

De fleste medlemmene er i Trondheim:

120.000
i Norge
5All tilgang fra 99 NOK /måned
300.000 i Norge5All tilgang 189 NOK /måned
475.000 i Norge5All tilgang fra 365 NOK /måned
"Leter du etter noe annet?"

Da bør du lese vår test med alle detaljer om antall brukere, priser, etc..:

Hvem har skrevet det?

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top