Date: 14. February 2018

Valentinsdagen 2018: Halvparten av eldre over 65 år får ikke nok sex

Nesten en tredjedel av den eldre befolkningen har hatt eller kunne tenke seg å ha sex på første date etter fylte 65 år, mens én av 10 over 75 år sier at de har hatt flere sexpartnere.

I henhold til en ny studie, føler mer enn halvparten av de over 65 år at de ikke har nok sex, noe som tyder på at eldre mennesker er mer seksuelt aktive enn mange tror.
Ifølge studien har nesten en tredjedel av den eldre befolkningen hatt eller kunne tenke seg å ha sex på første date etter fylte 65 år, mens én av 10 over 75 år oppga at de hadde hatt flere sexpartnere på den tiden.

Studien, som ble utført på oppdrag av Independent Age og inkluderte over 2000 eldre, viser også at nettdating er en populær måte for eldre å finne kjærligheten på. Blant annet viser studien at flere enn én av fire over 65 år (29 prosent) som er i et forhold som startet de siste 10 årene hadde møtt partneren sin på nettet.

Lucy Harmer, direktør for tjenester hos Independent Age, sa: «Alder er ikke et hinder for å ha et sexliv, og mange eldre er mer seksuelt aktive enn mange kanskje tror.»

Kilde: independent.co.uk

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top