Date: 05. December 2017

Veganere er «mest sexy»

På jakt etter kjærligheten? Hvis du er veganer kan det gjøre deg mer interessant, ifølge en dataundersøkelse utført nylig av den «ledende datingappen» Zoosk.

Selskapet analyserte nesten fire millioner datingprofiler på nett og over 350 millioner første meldinger for å undersøke om mat spiller en rolle når det gjelder tiltrekning.

Undersøkelsen viste at «veganere er mest sexy og får 62 % flere meldinger» enn gjennomsnittet. Tilsvarende gjelder hvis du oppgir at du er vegetarianer i profilen din, da får du opptil 52 % flere meldinger. Dette er spesielt imponerende, påpeker Zoosk, fordi det å oppgi at man var vegetarianer for kun to år siden, resulterte i en reduksjon i meldinger på 100 %. Tidene endrer seg i nettdatingverdenen!

Studien så også på hvilke matvarer som det var best å nevne i en nettdatingprofil. Guacamole ga best resultat, med en enorm økning på 144 % i innkommende meldinger. Interessant nok kom poteter på andre plass med en økning i meldinger på 101 %. For de som ønsker å fiffe opp profilen sin for å få flere meldinger, er det lurt å nevne sjokolade, salat, sushi og avokado, som alle hadde en økning i antall meldinger på over 90 %.

Pass derimot på å unngå å nevne stekt kylling. Hvis du oppgir dette i profilen din kan det føre til en 15 % reduksjon i meldinger. I tillegg ble kyllingvinger eller spareribs kåret til den verste maten å spise på en date. Ikke overraskende var sjokoladedekkede jordbær det mest populære valget.

Source: livekindly.co

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top