Date: 14. November 2017

Den nye trenden: Tindstagramming

Ghosting, Stashing, Love Bombing – hver dag ser det ut til å poppe opp nye, snodige begreper innen nettdatingverdenen som får oss til å se ut som spørsmålstegn. Og det siste i så måte er «Tindstagramming». Her dreier det seg sannsynligvis om en ny strategi innen nettdating hvor man ønsker å sikre at man får en date med en kvinne eller mann man virkelig ønsker å bli kjent med.

Navnet «Tindstagramming», som det er lett å gjette, er en kombinasjon av de to elektroniske plattformene Tinder og Instagram. Tinder gjør det nemlig mulig å knytte profilen sin til ulike sosiale medieplattformer – deriblant Instagram. Hva er bra med dette? Når man signaliserer at man ønsker å bli kjent med noen på Tinder ved å sveipe til høyre, men ikke får noen respons fra denne personen, så kan man benytte seg av «Tindstagramming». Det betyr ikke noe annet enn at man kan skrive til denne personen på Instagram.

For å være helt ærlig, høres dette for oss mer ut som stalking enn en god strategi for å finne noen vi virkelig liker. Etter alt å dømme er ikke denne personen interessert, så hvorfor skal vi da plage ham eller henne på Instagram? For oss er «Tindstagramming» derfor ikke aktuelt til bruk ved nettdating. 

Kilde: viva.tv

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top