tilbake

Datingtips

Allmenne Online-Dating-Knigge-Regler

Litt mer stil, takk:
Allmenne Online-Dating-Knigge-Regler

Knigge er verdenskjent for hvordan man skal oppføre seg. Til og med i online-dating-verden er det viktig å vite hva som ”passer seg” og ikke. Våre fire deler av Online-Dating-Knigge-Regler: ”Litt mer stil, takk” gir deg et bra utgangspunkt for fremgangsrik dating.

Vi vil først gjøre deg kjent med de viktigste grunnreglene i våres Online-Dating-Knigge-Regler, for en glattere sameksistens i online-dating-verden:

Den ”riktige Kniggen” er en veldig tykk og temmelig komplisert bok siden den omfatter alle livssituasjoner ”i samholdet”. Her dreier det seg om et meget avgrenset område: allmenne Online-Dating-Knigge-Regler, for hvordan man oppfører seg mot hverandre i online dating; fra å skape en profil, til å kommunisere via epost, chat eller web-kamera.

Derfor har vi i våres guideserie ”Litt mer stil, takk” gått til bunns med dette spørsmålet. Og for at du fortsatt har lyst til å lese vår Online Dating Knigge-Regler, har vi delt den inn i fire praktiske deler.

Noe som vi om og om igjen har oppdaget på våre vandringer online, er at det består en viss risiko for at man under beskyttelse av nettdatingens anonymitet, oppfører seg stygt og tramper i det virtuelle klaveret blitt veldig vanlig. Dette gjelder spesielt for ”gentlemen”…

Online dating skaptes for de første fasene av når man lærer hverandre å kjenne. Det handler det om her. Når dere for første gang prater sammen i telefon eller treffes i virkeligheten, bør du allerede ha tatt en titt i våres samling av Online Dating Knigge-Regler for å vite hvem som holder opp døren for hvem eller hvilken person som hjelper den andre av med jakken…

Allemenne Online-Dating-Knigge-Regler

Respekt – det handler om mennesker!

Brukere av online dating sitter ofte ensomme foran en data og agerer – overfladisk betraktet – med en maskin. Men mange glemmer at teknikken bare er et middel til å nå målet – i andre enden sitter det MENNESKER. Mennesker med FØLELSER! Glem ALDRI det – tross all anonymitet og distanse som gjør det akk så lett å ignorere, fornærme, såre osv. – vis RESPEKT og YDMYKHET for hverandre. Selv om du ikke ser han eller henne. Sørgelig men sant: Den som behersker det, er allerede med i leken! Og her kan våre Online-Dating-Knigge-Regler være til god hjelp.

Tenk på de rettslige følgene!

Følgende brudd ble begått av særskilt smarte online dating brukere. De skulle ha lest våre Online-Dating-Knigge-Regler!

Det her er bare et fåtall (noe forandret) eksempler:

  •  Fornærmelse og trusler i alle tenkbare former og farger:
”Æsj, så feit og stygg du er. Hvorfor tar du kontakt med meg?”
”Reis hjem din tyrkiske hore”
”Gi meg telefonnummeret ditt, ellers kommer jeg til å voldta deg”
  • Legge ut nakenbilder av x-kjæresten på diverse sider med sexkontakter
  • Ekteskapsbedrageri
  • Stalking – å forfølge og terrorisere online

Disse tilfellene kjenner vi til siden politiet en dag stod utenfor døren og alt ble oppdaget… Selv internett omfattes av en lovgivning. Og til tross for all anonymitet kan man i visse fall dra enkelte, som ikke følger lover og regler, for retten. 99% av leserne av denne artikkelen er ikke ”hackere” som tilintetgjør alle spor. Så la det være og lev heller ut din ”mørke side” et annet sted. Og les Online Dating Knigge-Regler!

Selv det å ta en kald dusj eller gå lange turer i skogen kan gjøre underverker ;-)

Eller ren terapi – de første fem timene.

Ytterligere interessante dating tips og råd:

Alle nettdatingtips

Vår testvinner:

C-Date.no

1.
C-Date.no

5Testrapport
Elitesingles

2.
Elitesingles

5Testrapport

Hvem har skrevet det?

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top