Date: 08. June 2012

Casual-Dating-Studie:

Statistikk over Kjærlighet, Sex og Forhold

Den største casual datingsiden i Europa, C-date, har gjennom en internasjonal studie om kjærlighet, sex og forhold kartlagt nordmenns og andre europeeres forkjærlighet og preferanser.

Mer enn 5.000 mennesker ble spurt ut om deres sexliv og man fant ut av følgende:

  • Mange mennesker deler de mest populære sexfantasiene: Mer enn en fjerdedel av de spurte har lyst til å ha sex med mer enn en person. Og nesten like mange har lyst til å ha sex på en uvanlig plass (også mer enn 25%). Det er langt ned til neste populære fantasi, rollespill, noe bare 10% fantaserer om.
  • Men nok om hva folk har lyst til – casual dating agenturet ville vite hva de spurte egentlig gjør – og hvor ofte de gjør det. Det hyppigste svaret blant halvparten av de spurte var en gang i uken, mens 17% faktisk svarte at de har sex hver dag. På andre siden av skalaen har 5% sex bare en gang i måneden og 17% har sex mindre en to ganger i året! Ved dette spørsmålet spiller nasjonalitet en stor rolle, f.eks. har flere italienere daglig sex enn våre danske naboer.
  • Det samme gjelder for gruppesex – her er det nordmenn som imponerer mest! Men betrakter man svarene til alle nasjonalitetene sammenlagt, er resultatet fortsatt veldig imponerende. 20% av alle menn og 12% av alle kvinner har allerede vært med på gruppesex.
  • For alle trangsynte mennesker som fast bestemt mener at man ødelegger alle sjanser på å kunne utvikle et ekte forhold hvis man har sex på første date, så må følgende resultat være ganske overraskende. 27% av de spurte oppga at de har opplevd at en one-night-stand har ført til et ordentlig og fast forhold!
  • Hvis du er i et fast forhold gjelder det å være diskret når du flørter. Det er ikke lenger bare kyssing og sex som blir sett på som utroskap – 64% av mennene synes riktignok ikke internettflørting gjelder som utroskap, men det er faktisk bare 36% kvinner som ser det på samme måte (de andre kvinnene ville med andre ord blitt skikkelig forbannet hvis de fant ut at partneren deres flørtet på internett…)
  • Single derimot kan uhemmet slå seg løs på internett! 36% av de spurte bruker også datingsider for å finne casual dates, til å flørte eller finne erotiske chatter. I motsetning til dette er det bare 30% som bruker datingsider utelukkende for å finne ekte kjærlighet (selv om vi akkurat har fått med oss at en casual date fort kan utvikle seg til kjærlighet).
  • Sosiale nettverk er kanskje en stor trend, men de egner seg ikke til å flørte. Bare 15% av mennene og 10% av kvinnene bruker Facebook til å finne en sexpartner. Derfor er vel gjerne også casual dating så populært: Nesten halvparten av deltakerne i denne undersøkelsen har allerede hatt en casual date!

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top