Date: 29. November 2012

En ny be2 undersøkelse: 50% av de som registrerer seg på datingsider er flaue!

Selv om fenomenet online dating har blitt mer populært, (35%* av menn og kvinner har allerede brukt online datingsider for å finne en partner) kan en undersøkelse utført av be2.no avsløre at over 50% av medlemmene på datingsidene har problemer med å fortelle folk at de leter etter kjærlighet på internett. 32% har kun fortalt det til sine slektninger, mens bare 18% har delt det med alle.

Dating problem: Skal jeg fortelle vennene mine at jeg har registrert meg på be2?

En be2 kunde skrev: «Jeg har ikke fortalt noen at jeg har registrert meg på be2 fordi jeg er redd for å bli mobbet. Jeg har mange venner og går ofte ut på byen, men jeg har fortsatt ikke truffet en kvinne jeg liker der. Jeg liker å møte nye kvinner på denne siden, men når jeg skal fortelle vennene mine om den nye kvinnen, later jeg som om jeg har truffet henne på byen. De har allerede begynt å mobbe meg fordi jeg ikke har vært noe særlig heldig med kvinner enda. Hvis jeg forteller dem at jeg dater online kommer jeg sikkert til å få høre det resten av livet mitt…»

Er datingsider laget for single som har problemer?

 "Absolutt ikke! På be2 har 50% av de registrerte medlemmene ikke vært single i mer enn 2 år. be2 medlemmer er for det meste mennesker i bedre jobber og med en travel hverdag, som ønsker å møte nye mennesker og å øke sjansene på å finne en sjelevenn. Folk har hørt om hvor effektivt be2 matcher folk med hverandre og hvor godt de lykkes og skjønner at nettstedet kan hjelpe dem med å unngå feil og velge den rette partneren for et langsiktig forhold. Personlighetstesten til be2 hjelper virkelig folk til å definere hva det er de ønsker og kan da introdusere dem for riktige og passende mennesker. Det er veldig enkelt, det er raskt og det funker” sier Robert Wuttke, grunnleggeren til matchmaking- og datingsiden be2. 

Finne den her: de beste portaler med kontaktannonser eller matchmaking sider i Norge

Datingsider: et nesten uunngåelig steg i søket etter en sjelevenn

Dagens realitet er at internett har blitt en del av det sosiale landskapet. På 10 år har datingsider ikke bare blitt en vei å gå for å finne kjærligheten, men en obligatorisk aktivitet i søket etter kjærlighet. Man har gått forbi det punktet hvor det har vært pinlig å fortelle venner om online dating. Folk i alle aldre og i alle deler av livet ser at online dating funker:

  • De fleste tror det kan funke: 74% tror det er mulig å bli forelsket bare ved å utveksle meldinger over internett.
  • Suksessen til online dating er vidt kjent: 47% av de registrerte medlemmene på datingsidene kjenner til minst et par som har møtt hverandre over internett.
  • Eldre mennesker driver også med nettdating: be2 har sett at antall medlemmer over 55 har mer enn doblet seg de siste seks årene.

Om undersøkelsen: Undersøkelsen ble gjennomført over internett fra 30. september 2011 til 17. januar 2012 med 14.500 medlemmer fra 18 land.

Hvor store er dine sjanser til å finne kjærligheten på be2? Les vår detaljerte omtale om be2 her

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top