Date: 07. May 2013

Seniorer mener alder kan være en fordel ved online dating

Online dating kan virke skremmende på alle, uansett alder. Men på de single av den eldre garde, de som ikke ble oppdradd foran en PC og som er vant med mer tradisjonelle sjekkemetoder, kan det å finne kjærligheten på nett virke ufattelig skummelt.

De som er redde for å satse på den moderne sjekkemetoden, kan jo kanskje bruke Martha Stewart som inspirasjon. Den 71 år gamle media-magneten tok nylig i bruk internett som ny metode for å finne en livsledsager. Og dette gjorde hun på den mest høyprofilerte måten som kan tenkes – hun annonserte på TODAY Show at hun hadde meldt seg inn hos Match.com og valgte ut to potensielle dates som tappert møtte opp på en sending for å møte henne for første gang!

Stewart mener det er viktig å vise hennes erfaring med online dating offentlig. “Jeg ønsket at alle skulle få vite det, fordi jeg vil at andre kvinner i min situasjon skal være klar over at dette kan de også gjøre", uttalte hun.

Single seniorer som ønsker å gjøre som Martha og prøve lykken online, har nok av muligheter: Det er faktisk slik at de store internasjonale portalene innen matchmaking, be2 og elitepartner.no, opplyser at det er denne gruppa som vokser raskest.

Jeannie Assimos, senior administrerende direktør hos eHarmony, oppfordrer de som er bekymret for PC kunnskapene sine til å se forbi teknologien. Hun råder dem til å få voksne barn eller venner til å hjelpe dem med opprettelsen av profilen og ta kontakt med andre matcher. Assimos mener også at alder kan være en fordel ved online dating.

“Om ikke annet, det kommer til å gjøre det enklere for dem”, sa hun. “Du vet bedre hva du ønsker deg og hva du ikke vil. Det er bare til ens fordel å ta med seg en slik erfaring”.

Kilde: Today.com

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top