Date: 02. July 2013

1. Markedsundersøkelse viser at nordmenn bruker nettdating i stor stil:
700 000 norske single besøker nettdatingportaler hver måned

OSLO, Norge -- 02, juni 2013 -- Over hele Europa er det boom innen nettdating. For første gang har det blitt gjennomført et studie av nordmenns nettdatingvaner. Resultatet legges frem i form av konkrete tall.  Nordmenn ligger i fremste rekke i Europa.


Mange andre i lignende bransje kan bare drømme om de norske omsetningstallene innen nettdating det siste kalenderåret. I 2012 var bransjeomsetningen på hele 142,5 millioner NOK. En pen stigning på 12 prosent sammenlignet med fjoråret.

Margareta Lund, medutgiver av den første analysen av det norske datingmarkedet, forklarer hvordan man har kommet fram til disse utrolige tallene: "Her i Norge forlanger eiere av singlenettsteder relativt høye priser for premium-medlemsskap. Det kan de også ta, for norske nettdatere er svært betalingsvillige."

Nordmenn er også fremst i Europa når det gjelder å betale. Når man sammenligner flere land i Europa, viser det seg at enten det gjelder overfladisk nettflørting eller alvorlige partnersøk, er det ingen andre land hvor partnersøkere betaler mer for sitt søken etter lykken på Internett. I gjennomsnitt betaler single 29 NOK per person for nettdatingen. Portugal ligger på sisteplass og der betaler single omtrent bare 4 NOK.

"Nordmenn dater alt hva remmer og tøy kan holde", mener Margareta Lund, men i Europa har man tidligere alltid sett på Sveits og England som toppnasjoner når det gjelder nettdating. Det er kanskje typisk for skandinaver - man følger gjerne trender i tiden, men lager ikke stor ståhei av det. Nordmenns høye aktivitet innen nettdating blir også belønnet, og nordmennenes tall er ikke å kimse av: Rundt 31,5 prosent av alle partnersøkende, nesten hver tredje nettdater, har hellet med seg ved onlinedating!

Om www.nettdating-eksperten.no: "Den norske Nettdating-Eksperten" anser seg selv som uavhengig observatør av det norske nettdatingmarkedet. Mennesker som søker partnere, finner testresultater om ledende singleportaler og tips om flørting på Internett. „Nettdating-Eksperten.no“ eies av det tyske Metaflake Network, som har hovedkontor i Köln og er representert i 15 land.

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top