Date: 11. December 2013

Vinteren - den beste sesongen for nettdating

Ah, desember ... tid for julemarkeder, pynting av juletrær, gaver til familie og venner, og selvfølgelig lure på hvem som skal være daten din på nyttårsaften i år.

Folk spør oss hele tiden: "Finnes det en bestemt tid på året som er best for nettdating?" Kort sagt, er svaret nei. Det vi alltid sier at den beste tiden for nettdating er når du er følelsesmessig klar for det.

nettdatingNettdating krever mye arbeid, så sørg for at du vehva det innebærer.  Det handler ikke om å skrive noen linjer så fort du kan og publisere dem for å se hvem som skriver til deg. Det handler om å være kreativ, proaktiv og tålmodig. Når du så er følelsesmessig klar for å begi deg ut på nettdating, er det spesielt én tid på året som du bør logge deg på - uken mellom jul og nyttår. Og fortsette deretter helt frem til Valentinsdagen.

Match.coms ekspert på forhold, Whitney Casey, sa allerede for to år siden: "Vår travleste periode er mellom 26. desember og 14. februar. Nyttårsaften spesielt er en viktig dag fordi det er en ny begynnelse." De fleste datingnettsteder rapporterer et betydelig hopp i antall registreringer og en sterk økning i aktiviteten til eksisterende brukere i denne perioden. Grunnen til dette er rett og slett fordi høytiden ofte minner single mennesker på at ingenting er bedre enn å være rundt de vi er glad i – det er romantiske forhold! I tillegg ser vi ofte en stort hopp i medlemstallet ettersom mange mennesker velger "å finne kjærligheten" som en av sine nyttårsforsetter!"

Som vi alle sikkert vet, er noen av de mest populære nyttårsforsettene å trene og finne kjærligheten (i tillegg til å spare penger, tilbringe mer tid med familien, delta på frivillig arbeid, bli mer organisert og lese mer, for å nevne noen). For å finne kjærligheten må du imidlertid gjøre noe med det, og i følge statistikken bør du gjøre det på nett. Og når du gjør det, er det viktig at du bruker bilder som gir et godt og nøyaktig inntrykk av deg, en profil som representerer deg uten å virke altfor generell ("Jeg elsker å le og ha det moro", er dessverre ikke bra nok), og at du har en positiv innstilling til hva som kan skje i fremtiden.

Kanskje dette er året for å finne kjærligheten eller kanskje ikke. Uansett er det ingen dårlig idé å registrere seg med en flunkende ny profil den 26. desember. Du vet i hvert fall at du vil være i godt selskap.

 

 

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top