Date: 12. September 2014

Parforhold påvirker hjertet

En undersøkelse gjennomført av American Heart Association i samarbeid med datinggiganten Match.com gir ny innsikt når det gjelder hjertehelse i et eksisterende parforhold.

NB! Menn kommer best ut av det

Det skjer ganske ofte i et parforhold at menn og kvinner ergrer seg over den andres feil. Noen ganger er frustrasjonen så stor at man tror man skal gå ut av sitt gode skinn. Etter hvert begynner man å vurdere om det er bedre å være single istedenfor å bli syk av å krangle hele tiden. AHA (American Heart Association) og Match.com undersøkte ikke bare hjertets anliggender, men også hjertets helse. Undersøkelsen, som omfattet mer enn 1000 deltakere, viste at flertallet av menn påvirkes positivt av et fungerende parforhold.

Tallene taler for seg selv

En skulle tro at det ville oppstå en form for latskap etter et vellykket partnersøk. Mannen og kvinnen må ikke lenger “pynte seg” for en date eller henge rundt på barer eller klubber i helgene. Tro om igjen! Egentlig er det mange grunner til å nyte livet i et forhold. Undersøkelsen fant at menn som er i et forhold (57 prosent) spiser sunt minst fem ganger i uken. Deres enslige motparter derimot henger litt etter med 45 prosent. Og igjen er det mennene (76 prosent) som mener at beslutningen om å leve sunt har en positiv påvirkning på dem. I tillegg mener ytterligere 70 prosent at det å spise sunt etterlater et positivt inntrykk på kvinner. På den annen side ønsker bare 51 prosent av kvinnene å være sammen med en mann som spiser sunt.

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top