Date: 08. November 2014

Ny studie: Kvinner ønsker å bli dominert i sexlivet 

Menneskenes seksuelle fantasier er et komplekst system av mentale bilder. Mye er umulig å forstå og det virvler opp spørsmål. 

 

Sexlivet med sine mange fasetter

En studie utført av forskere ved University of Quebec prøvde å finne ut hvilke sexfantasier som er mest populære. Dette ble gjort ved hjelp av 1500 studenter som fylte ut et omfattende spørreskjema. Spørreskjemaet inneholdt 55 spørsmål om sexfantasier som studentene ble spurt om å rangere i henhold til sine preferanser.

Resultatene var ikke alltid oppsiktsvekkende – for eksempel oppga 92,2 prosent av kvinnene og 88,3 prosent av mennene at de foretrekker romantiske følelser heller enn et rent seksuelt forhold. På den annen side, svarte heldigvis bare 1,8 prosent av mennene og 1 prosent av kvinnene at de ville finne sex med en mindreårig opphissende.

Dating Tipp: På disse datingsidene finner kvinner i Norge det de leter etter

Kvinner vil ha den “sterke mannen” 

Blant middelverdiene fikk forskerne et interessant innblikk i hva kvinnene ønsker. Antakeligvis fordi disse verdiene ble formet ut ifra dagens åpne samfunn. Den moderne kvinnen leser f.eks. romaner om SM-praksiser, snakker sannsynligvis med vennene sine om kjekke hovedrolleinnehavere og utvikler dermed egne seksuelle fantasier.

Fordi ifølge studien, så ønsker 64,6 prosent av kvinnene at partnerne deres dominerer dem når de har sex. Blant denne gruppen kom det også frem at en relativt høy andel av kvinnene (30-40 prosent) ønsker å bli bundet, pisket eller tvunget til å ha sex med partneren.

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top