Date: 10. January 2015

Nettdatingtips 2015:

Hva du trenger å vite for det nye året 

Begynnelsen av året er tiden da de flest single oppretter en profil på en datingside for første gang. De følgende faktaene gjør kanskje starten på flørteåret 2015 litt enklere. Les våre nettdatingtips for 2015 her.

Våre nettdatingtips 2015 

Hvert år bruker hundretusener av single mennesker datingsider for å finne sin nye livspartner. Og spesielt på begynnelsen av året opplever datingnettstedene stor pågang fordi dette er tiden da mange single begynner å lete etter en ny partner. Du vil finne et par gode råd i våre nettdatingtips for 2015. Første tips er å ta en titt på moderne sosiale datingplattformer og apper, i tillegg til de velkjente datingportalene. På dette området skjer det mye for tiden.

Beste nettdatingtips 2015

Et annet av våre nettdatingtips for 2015 er relatert til den daglige planleggingen. Det er nemlig veldig spennende å se hvor forskjellig menn og kvinner ser ut til å bruke datingplattformer. For eksempel svarer menn vanligvis på e-post mellom kl. 9 og 10 på morgenen, mens kvinner derimot er mer aktive på kvelden mellom kl. 22-23. Denne informasjonen er ikke så dum for datingplanleggingen din, ikke sant? 

Avslapping som nettdatingtips 2015 

Det neste  nettdatingtipset vårt for 2015 gjelder profilen. I denne anledning anbefaler vi at du lager en lett og avslappet profil. Ingen ønsker en partner som legger begrensninger eller er kontrollerende. Vis deg selv så åpen og kul som du virkelig er. Men trå varsomt –  for det må ikke forveksles med likegyldighet! Folk som ikke bryr seg er ikke kule, men overfladiske. Og det skårer man ikke poeng på. 

Artige nettdatingtips 2015

Vårt aller siste nettdatingtips for 2015 er hovedsaklig rettet mot damene. Ikke ta med kjæledyret på profilbildet ditt – uansett hvor søtt det er! Studier har vist at profilbilder med husdyr ikke slår så godt an hos menn. Vis heller mer av deg selv! Bilder i helfigur får 203 prosent flere klikk enn bilder hvor bare ansiktet er synlig. Skam få den som tenker ille om det ...

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top