Date: 07. June 2015

Utroskap er god business for taxisjåfører

1228,21 kr – en ganske overkommelig sum. En god del mer enn det du betaler på treningsstudioet, men mindre enn f.eks. diamantarmbåndet man kanskje må kjøpe til konen eller den siste iPad-en man må kjøpe til mannen man har vært utro mot, hvis man har blitt avslørt.

I henhold til en spørreundersøkelse utført av datingnettstedet Victoria Milan, bruker utro europeere nøyaktig € 104,94 i snitt pr. måned på taxiregninger for å komme seg raskt og anonymt til elskeren sin.

Undersøkelsen ble gjennomført blant 11 000 gifte eller samboende VM-medlemmer på utkikk etter en affære og viste at 40 % valgte taxi som det beste transportmiddelet for å komme seg til et stevnemøte. Rundt 32 prosent valgte å bruke T-banen, antakeligvis fordi man oppnår en viss anonymitet i trengselen og virvaret der.

Kun 16 prosent valgte å bruke buss for å nå kjærlighetsredet, mens 12 prosent tok trikken. Angivelig er risikoen mye større for å møte på en nabo, som overrasket spør om det ikke er en arbeidsdag i dag og med et spørrende blikk krever en troverdig forklaring på hvorfor man møtes på bussen eller banen.

Fly er ikke av spesiell interesse for utro europeere ettersom de fleste som regel bor i overkommelig nærhet til elskeren sin. Taxiregningen ser forøvrig slik ut: Flertallet i studien (62 prosent) oppga at de bruker € 30 pr. tur. 13 prosent bruker mindre, mens 25 prosent bruker opptil € 60. Flertallet tar taxi minst én eller to ganger i måneden (49 prosent), mens 36 prosent tar taxi tre til fem ganger i måneden og 15 prosent tar taxi fem til ti ganger i måneden.

Ifølge datingnettstedets beregninger tjener taxisjåfører i Europa rundt € 7 000 000 bare på å transportere utro kunder – det bør man vel kunne kalle en lønnsom virksomhet.

Kilde: general-anzeiger-bonn.de

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top