Date: 25. February 2015

Single er klare for Star-dating
Hvilke stjerner står høyt i kurs?

Den 22. februar er det igjen tid for: «And the Winner is …» Og det er grunn nok til å starte en liten spørreundersøkelse av 1000 single personer. Spørsmålet: Hvilken stjerne kunne du tenke deg å gå på Oscar-utdelingen med? Svarene til de rundt 500 kvinnene og mennene ga to klare vinnere. Hvem disse er kan du lese om i de følgende avsnittene ...

Star-dating med Bradley Cooper

Hver tredje kvinne kunne tenke seg å være Bradley Coopers følge til Oscar-utdelingen. Skuespilleren er nominert for sin rolle i «American Sniper». Andreplassen inntok Benedict Cumberbatch. 13 prosent kunne tenke seg å gå på utdelingen med ham.  Hver tiende tysker ville gjerne hatt en Oscar-kveld med Steve Carell. Michael Keaton (9,5 prosent) og Eddi Redmayne (5 prosent) fikk en lavere skår. Bradley Cooper var spesielt populær blant unge kvinner. 63 prosent av de spurte under 20 år kunne tenke seg en date med 40-åringen. Ingen andre stjerner var i nærheten av å oppnå en slik oppslutning blant de yngre respondentene.

For kvinnene i undersøkelsen er det derfor ingen tvil om hvem som er mest ettertraktet ... 

Hvem kunne så mennene tenke seg å dra på en Star-date med?

Det var heller ingen tvil om hvilken av de kvinnelige deltakerne som får hjertene i brann. Hver tredje mann ville gjerne gå på Oscar-utdelingen med skuespillerinnen som er nominert for filmen «Wild», nemlig Reese Witherspoon. Rundt 21 prosent kunne tenke seg å tilbringe Oscar-kvelden med Felicity Jones, mens ti prosent gjerne skulle gått med Rosamund Pike og ti prosent med Julianne Moore. Marion Cotillard endte på siste plass med 4 prosent. Hun var derimot ganske populær blant mennene i aldersgruppen 40-49 år – hver tiende mann i denne gruppen  kunne nemlig tenke seg å gå på utdelingen med Cotillard.

Topp 5 mannlige Star-dates

 1. Bradley Cooper (32,7%)
 2. Benedict Cumberbatch (13,4%)
 3. Steve Carell (10,5%) 
 4. Michael Keaton (9,5%)  
 5. Eddie Redmayne (4,8%)    
 6. Ingen av disse (29,1 %)

Topp 5 kvinnelige Star-dates

 1. Reese Witherspoon (36,8%)
 2. Felicity Jones (20,8%) 
 3. Rosamunde Pike (9,8%)
 4. Julianne Moore (9,7%)
 5. Marion Cotillard (4,1%)
 6. Ingen av disse (18,9 %)

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top