Date: 22. September 2015

Kvinner vil ha mer sex!

En studie beskriver og gir nye detaljer om kvinnelig begjær. Hva er viktig for kvinner i dag og hvilke ting kan de ikke avstå fra?

Kvinner elsker sex!

Dette faktum er kanskje ikke noen overraskelse for mange, men det er fortsatt mange misforståelser der ute når det gjelder kvinners ønsker om sex – og myten om at menn liker og ønsker sex mer enn kvinner lever i beste velgående! Fertilitetsappen Kindara utførte nylig en undersøkelse hvor de spurte 500 kvinner om deres seksualliv og resultatet viste at over 50 % (!) av kvinnene ville ha mer sex. De som derimot tror at kvinner nå ønsker noe helt annet er definitivt på feil spor. Det er nemlig fortsatt viktig for kvinner å ha en følelsesmessig tilknytning til sin seksualpartner.

Så hva er det egentlig som skjer?

Tidligere trodde man kanskje at kvinner i stor grad latet som om de fikk orgasme. Nå viser det seg imidlertid at mer enn en tredjedel av kvinnene får minst én orgasme under sex. Riktignok under avslappede forhold fordi det kom også frem at kontinuerlig stress i hverdagen kan påvirke sexlivet i veldig negativ grad. 

Kilde: Huffingtonpost.com

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top