Date: 18. August 2015

Hvorfor kvinner ikke vil date blonde menn

Hvis man tror at blonde mennesker har mer flaks i livet fordi de er populære i samfunnet må man tenke om igjen. Blonde menn gjør det nemlig generelt dårligere.

Hva liker kvinner?

Vi kjenner det fra Hollywood-filmene at når en mann forlater eller bedrar sin kone, så er det som regel for en brystfager blondine. Dermed må det jo være slik for kvinner også – eller? Langt der ifra! I henhold til en studie utført av datingsiden WhatsYourPrice.com har blonde menn i gjennomsnitt tre dater mens menn med andre hårfarger har rundt ti. Det viste seg mao. at kvinner foretrekker dater som har brunt eller sort hår og heller vil dra på dans med mye eldre menn enn å være sammen med en blond mann.

Blond = morsom?

En mulig forklaring på fenomenet ble gitt med det samme av de som er ansvarlige for studien. De mistenker at kvinner lett lar seg avskrekke av den blonde hårfargen  pga. det samme Hollywood-bildet som antyder at en blond hårfarge indikerer et utsvevende liv uten faste forhold.  Så når kvinner leter etter en fast partner er de derfor nølende til menn med blondt hår.

Kilde: Bustle.com

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top