Date: 06. March 2016

Lite suksess med Tinder? Dette kan være grunnen ...

Hver dag avviser millioner av Tinder-brukere en haug med profiler med et klikk eller håper på en optimal match. En god profil går raskt i glemmeboken hvis man har sveipet feil vei eller hvis man bevisst har avvist dem fordi bildene var for påtatt. Men det finnes en løsning –

Unngå å imponere!

Egentlig prøver vi bare å skille oss ut fra massen av brukere, slik at vi blir sett og får flere henvendelser. Dette kan være en av grunnene til at vi oversvømmes av flotte partybilder fra forrige helg koblet med heftige sportsbilder eller vågale skistunt når vi sjekker ut Tinder på sofaen hjemme om kvelden. Hver profil skriker rett og slett om å være den beste, kuleste og mest sporty. Men helt ærlig, virker ikke dette litt avskrekkende dersom du selv ikke har en lignende livsstil?

Tinder har stilt seg dette spørsmålet og undersøkt 12 000 profilbilder fra brukere i New York, Los Angeles og Atlanta. Resultatet av denne undersøkelsen taler for seg selv. Den som ønsker å lykkes med nettdating bør være anstendig. Dette betyr fremfor alt dempede farger og enkle klær.  Med mørkeblå jeans og en svart t-skjorte eller skjorte glir man inn i mengden i likhet med 72 prosent av mennene og 30,6 prosent av kvinnene.

Hvilken farge gir størst sannsynlighet for suksess?

Vel, det er kanskje ikke så vanskelig å forutsi at neonfarger eller knallrosa ikke ligger høyest på listen, men selv ikke en dempet rød eller en mørk gul finnes blant de 4 mest populære fargene. Sort derimot, ligger på førsteplass! Hele 32,3 prosent av mennene og 30,6 prosent av kvinnene velger mørke farger. På andreplass finner vi hvit, som brukes av 12,7 prosent av mennene og 12,2 prosent av kvinnene. Deretter følger blå og grå på henholdsvis tredje- og fjerdeplass. Like interessant er valget av plagg. 21,7 prosent av kvinnene har på seg en kjole og 13 prosent en tank top. En tredjedel av mennene velger den klassiske skjorten mens 11 prosent velger dress.

Kilde: mashable.com

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top