Date: 05. April 2016

Kan man finne den store kjærligheten med en pulsklokke?

Utviklerne av datingappen «Once» presenterer en ny form for nettdating som ikke bare går under huden, men også direkte inn i hjertet.

Nettdating og kjærligheten

Når det gjelder spørsmålet om hvor og hvordan man finner den store kjærligheten, så strides som bekjent de lærde. En gruppe insisterer på at man kun finner en partner utenfor sine egne fire vegger, som f.eks. på diskoteker, jobb, i foreninger eller på en kafé, mens den andre gruppen har en mer avslappet holdning når det kommer til nettdating.

Men de mange flørtevillige har det likevel ikke enklere, fordi markedet for datingsider og datingapper er gigantisk. Hver uke dukker det opp nye og mer innovative apper fra alle verdens hjørner som ønsker å sette oss raskere og mer effektivt i kontakt med den rette partneren. Men hvem er det som klarer å holde oversikt over alle disse appene og vet om en bestemt app er den som passer én best?

Vel, den som føler at høyre- og venstresveipingen i Tinder ikke bare går dem på nervene, men er for upersonlig, eller den som allerede har datet alle personer i nærmeste omkrets med Lovoo, kan nå prøve noe nytt med Once.

Utviklerne har nemlig kommet opp med noe litt annerledes

Enkelt sagt går Once ut på å bremse ned hele datingprosessen. Man får ikke opp flere profiler etter hverandre og kan ikke bestemme om man vil skrive til den ene eller den andre. Derimot får man tilgang til én profil som man kan beskjeftige seg med i 24 timer.

Etter at de 24 timene er utløpt mottar man et nytt forslag med en gang. I løpet av de 24 timene kan man skrive en melding, og vente og se om man får et svar fra den aktuelle personen. Først etter at man har mottatt et svar fra den aktuelle personen kan man skrive så mye man ønsker!

Ikke dumt, men hva har dette med pulsen å gjøre?

Appen har en tilsynelatende unik tilleggsfunksjon. Man kan koble appen til et treningsarmbånd eller en Android Wear-enhet, og således måle hjerteslagene. Hvis man liker det daglige forslaget spesielt godt og hjertefrekvensen øker, kan app-operatøren optimalisere søkekriteriene. Ikke dårlig for en liten app.

Kilde: diepresse.com

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top