Date: 02. June 2016

Kjenner du de 5 hemmelighetene ved nettdating som ingen snakker om?

Nettdating er mer populært enn noen gang og har dermed nesten erstattet den tradisjonelle måten å date på. Men i tillegg til alle tipsene og triksene som lenge har sirkulert i verden, finnes det tilsynelatende fortsatt flere hemmeligheter som du ikke bør gå glipp av.

Google din fremtidige date

Alle som frekventerer nettdatingverdenen kjenner fenomenet. En mann eller kvinne finner en tilsynelatende attraktiv partner som de bare ikke klarer å glemme. Men allerede på den første daten begynner fantasien å sprekke og for hver ekstra detalj som kommer frem i lyset sprekker fasaden mer og mer inntil hele daten står i fare for å bryte sammen. Til slutt ender man opp med å bli skuffet fordi daten ikke var ærlig og utga seg for å være bedre enn det realiteten tilsier.

Én av de fem hemmelighetene ved nettdating er derfor å gjøre noen forhåndsundersøkelser på Google. Bare legg inn profilbildet i Googles bildesøkfunksjon og se hva den finner. Det samme gjelder for profilnavnet.  Hvis du så finner ut at favorittkandidaten plutselig ikke er den respekterte ingeniøren han eller hun utga seg for å være, men derimot jobber i kassa på Rimi (for å sette det litt på spissen), bør du ta kontakt med personen og be ham eller henne om å forklare seg.

Kan nettdating gjøre en person selvbevisst? Absolutt!

En annen hemmelighet er å ikke henge seg opp i den perfekte partneren, selv om du veeeeldig gjerne vil ha ham eller henne, fordi det kanskje ikke finnes en person som tilfredsstiller disse kravene. Det er altså viktig å gi brukere som ikke matcher hundre prosent en sjanse, fordi man aldri vet om den rette faktisk er en av dem.

Til tross for dette, kan alle oppleve et tilbakeslag når daten har noe å utsette på en eller hvis man rett og slett ikke finner kjemien. Det er forøvrig ikke så tragisk med tanke på den tredje hemmeligheten. Nettdating kan også gi deg mer selvtillit. Ja, du hørte riktig! Koselige kommentarer under bildene dine eller en hyggelig prat gir deg mer selvtillit og følelsen av å være attraktiv og sexy. Supert, ikke sant?

Hvis du vil ha noe, må du gjøre noe

Hvis du ønsker å få mange henvendelser, er det ikke nok med et pent profilbilde. Du er nødt til å gjøre en innsats. Den fjerde og femte hemmeligheten er derfor ganske logisk og lett å implementere. Ta deg god tid, fordi nettdating innebærer litt jobbing. Du må gjøre profilen din spennende, slik at andre brukere ønsker å ta kontakt med deg. Det er derfor viktig å fylle ut profilen helt, selv om det betyr at du må legge inn informasjon i hvert underpunkt. I tillegg må du skrive til andre brukere hvis du ønsker flere henvendelser, fordi det som regel ikke skjer av seg selv.

Kilde: sat1.de

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top