Date: 13. July 2016

Kvinner med briller virker smartere og mer sexy

I en fersk studie utført av nettoptikeren Mister Spex og datingportalen eDarling ble mer enn 1000 mennesker intervjuet om deres datingatferd, preferanser og oppfatning av brillebrukere. Og resultatet er overraskende.

Med eller uten?

Ifølge undersøkelsen virker kvinner som bruker briller sexy og intelligent på menn, mens kvinner riktignok oppfatter menn med briller som vellykket, smart og moderne, men ikke avgjort attraktive. Det vil si, 41 prosent av de spurte mennene synes at kvinner med briller er sexy, mens bare 13 prosent av de spurte kvinnene synes at menn med briller er «hotte».

Hver femte spurte mann (18 prosent) oppga at de synes profilbilder av kvinner med briller enda mer attraktive enn bilder av kvinner uten briller. Undersøkelsen viser også at én av fem kvinner går oftere på dater etter at de begynte å bruke briller.

Solbriller er «No-Go»

Solbriller derimot er ifølge studien en skikkelig kjærlighetsdreper. For 61 prosent av de spurte er det et absolutt tabu å bruke solbriller på en date. Her er øyekontakt helt klart å foretrekke.

Sex med briller

Sex er trolig den eneste situasjonen hvor de fleste spurte var enige om at brillene burde tas av.

Kilde: Mr. Spex

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top