Date: 09. August 2016

PokeMatch er «Pokémon Go»-appen du har fryktet

Hvis du er én av de mange millionene som er blitt bitt av Pokémon Go, så vet du at livet i våken tilstand stiller det nådeløse spørsmålet – hvilken Pokémon er rundt meg akkurat nå?

Behovet for å prøve å fange dem har sannsynligvis forsuret et par dater siden spillet ble lansert for tre uker siden, men amorøse spillere har ingen ting å frykte for nå er PokeMatch-appen lansert for å hjelpe deg med å finne andre som er like poké-besatt.

Appen er ganske ukomplisert og starter datingjakten med de viktige spørsmålene: Er du ute etter menn, kvinner, begge deler, noe annet eller bare en venn? Har du lyst til å møte noen fra team Valor, Mystic eller de andre gutta? Deretter sveiper du til venstre eller høyre som er standard for datingapper, og når du passer sammen med din poké-utvalgte kan dere møtes på et valgt PokéStop.

Det er riktignok ikke den første tjenesten som prøver å sette Pokémon Go-spillere i forbindelse. ProjectFixup laget en spesiell versjon av sin datingtjeneste som de kalte PokéDates, hvor man slipper sveipingen og utvekslingen av meldinger og en spesialist finner personer man passer sammen med i stedet. PokeMatch er tilgjengelig på iOS og Android, og siden den bruker bilder fra Facebook-påloggingen din må du sørge for at den inneholder dine beste treningsbilder før du prøver å fange dem alle.

Kilde: engadget.com

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top