Date: 16. May 2017

Bruk av uttrykksikoner i datingprofiler på nett

Ifølge et forskningsprosjekt av en student ved MacEwan University, kan du skremme vekk potensielle partnere dersom du bruker for mange uttrykksikoner i en nettbasert datingprofil.

Darcy Raymond, en 26 år gammel psykologistudent som avlegger eksamen i vår, forsket på hvorvidt bruken av uttrykksikoner i datingprofiler hadde en effekt på hvordan man oppfattet personens intelligens.

Eksperimentet inkluderte syv typer profiler som deltakerne skulle vurdere. En av dem, som var kontrollprofilen, hadde ingen uttrykksikoner. En annen profil brukte nesten utelukkende uttrykksikoner. Resten av profilene brukte uttrykksikoner enten lite, vilkårlig, mye, eller for å erstatte ord.

Hver av de 692 heteroseksuelle deltakerne ble tildelt en vilkårlig profil. De ble bedt om å vurdere profileierens egenskaper, inkludert intelligens, og indikere i hvilken grad de kunne tenkt seg å gå ut med den personen.

Den åpenbare taperen i denne konkurransen var profilen som hadde 14 uttrykksikoner i den korte teksten. Den ble vurdert som markant mindre intelligent enn kontrollprofilen eller noen av de andre profilene.

Mennene og kvinnene ga som oftest denne profilen færre vurderinger av typen imponert, og sa at de var mindre interessert i å gå ut med denne personen.

Kilde: edmontonjournal.com

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top