Date: 26. July 2017

Skandinaviske kvinner har høyest seksualdrift

Skandinaviske kvinner har den høyeste seksualdriften i verden – med irske kvinner på en god andreplass.

I en ny studie fra VictoriaMilan, hvor kvinner fra hele verden ble bedt om å vurdere seksualdriften sin, fremgår det at de som kommer fra Finland (79 %), Sverige (78 %), Danmark (76 %) og Norge (76 %) er mest ivrige på å ha sex.

Videre oppgir 75 % av disse at de har et stort sexbehov, mens litt over en fjerdedel (26 %) oppgir at behovet deres er godt over gjennomsnittet.

De skandinaviske kvinnene er så glade i å ha sex, at svenskene (39 %) og nordmennene (35 %) kan anses for å være på grensen til å være nymfomane, ifølge meningsmålingen.

De eneste nasjonalitetene som kommer i nærheten av de skandinaviske kvinnene når det gjelder seksualdrift er italienerne, hvor 34 % oppgir at de har et behov som er langt over gjennomsnittet, og portugiserne (33 %).

Tyske (71 %), sørafrikanske (70 %), sveitsiske (70 %) og australske (71 %) kvinner kunne ikke være mer forskjellige, kulturelt og geografisk sett, men de har nesten identiske oppfatninger når det gjelder sexlyst – rundt syv av ti oppgir at de har en høy seksualdrift.

Amerikanske kvinner er kjent for sin entusiastiske innstilling til livet, og holdningen til sex er omtrent den samme. Rundt en tredjedel (30 %) av de amerikanske kvinnene er veldig glade i sex og har en seksualdrift over gjennomsnittet, mens nesten en fjerdedel av polske kvinner (24 %) oppgir det samme.

Franske og nederlandske kvinner er av en lignende oppfatning, hvorav kun 21 % av begge nasjonalitetene ser på seg selv som en tiger i sengen og potensielt nymfomane.

Bare 47 % av de tsjekkiske kvinnene sier at de har en høy seksualdrift, og kun 20 % anser seg selv som mer interessert i sex enn gjennomsnittskvinnen.

Grunnlegger og administrerende direktør i Victoria Milan, Sigurd Vedal, sa at studien viste at kvinners seksualdrift øker ut ifra levestandarden, dvs. jo mer velstående og behagelig livet er i et bestemt land, desto mer tid har man til sex.

Kilde: irishmirror.ie

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top