Date: 18. August 2017

De største syndene i et forhold

Ikke overse din kjære og ta aldri viktige avgjørelser alene.

Kjærlighetens forbannelse og velsignelse. Mennesker som står hverandre nær, er også i en posisjon til å såre hverandre.

Datingportalen «ElitePartner» gjennomførte en undersøkelse hvor de spurte over 4100 personer hvilken atferd de fant spesielt irriterende i et forhold. Her er de syv største syndene som du bør unngå i et forhold.

Ignorere den andre etter en krangel (50 prosent): Nøyaktig halvparten av de spurte oppga at dette plaget dem mest. En såret part som ignorerer den andre og ikke er villig til å kommunisere, belaster forholdet. Det irriterer både menn og kvinner omtrent like mye.

Ta viktige beslutninger alene (44 prosent): Det å ta en beslutning alene er spesielt uønsket av kvinner (48 prosent), f.eks. når han kjøper en ny bil uten å nevne det. Menn (40 prosent) er litt mer avslappet når det gjelder det å ta viktige avgjørelser på egenhånd.

Være høylytt og skrike under en krangel (39 prosent): Hverken menn eller kvinner liker at lydnivået stiger under en krangel. Dette gjelder også bruk av fornærmelser!

Plapre ut om intimitet og konflikter (25 prosent): Hver fjerde spurte mann (28 prosent) liker ikke når partneren diskuterer intime og andre detaljer fra forholdet med andre. For kvinner er det kun 22 prosent som ikke liker dette.

Ikke svare på meldinger (25 prosent):  Kvinner legger litt mer vekt på (26 prosent) at man ikke skal ignorere SMS- eller Whatsapp-meldinger deres enn menn (23 prosent). Og spesielt menn som er sammen med en partner under 30 år bør være ekstra forsiktig på dette området. Nesten halvparten av kvinnene under 30 blir såret når partneren deres ikke svarer på meldinger i løpet av dagen.

Kaste ting eller slamre med dører under en krangel (23 prosent): I sinne skjer dette dessverre ganske raskt, og hverken kvinner  (22 prosent) eller menn (24 prosent) liker dette.

Bruke mer tid på hobbyer enn på partneren (19 prosent): Her viser den største forskjellen mellom kjønnene seg. En fjerdedel av kvinnene i undersøkelsen (24 prosent) blir såret når partneren deres velger å dra på fotballkamp i stedet for å tilbringe tid med dem. Kun for 13 prosent av mennene er en egen hobby et problem.

Kilde: ElitePartner.de

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top