Date: 04. September 2017

Match.com tilbyr snart «idealmannen»

Et datingside lanserer en popup-butikk som selger syvtommers høye modeller av sine mest kvalifiserte bachelorkandidater, komplett med en lenke til datingprofilene deres.

Datingsiden gjennomførte en undersøkelse blant 1000 single kvinner som avslørte at 73 prosent mente at omtenksomhet ikke lenger finnes, med dater som regelmessig kommer for sent, ikke betaler for middagen og er mer interessert i telefonen sin enn å prate.

For å bevise at det fortsatt finnes omtenksomme menn der ute, bestemte Match.com seg for å lansere popup-butikken Model Males, hvor kvinner kan kjøpe modeller av potensielle dater. De kan deretter logge seg inn på mannens profil for å se om det kan bli til noe mellom dem. Datingsiden valgte ut syv av de best kvalifiserte, single mennene, og brukte 3D-skrivere til å lage modellene, som vil bli solgt i Marylebone, nordvest i London, fra i dag til fredag.

Nettstedet lanserte også en «jukselapp» for å hjelpe menn til å lykkes med mulige dater. I stedet for å ta med seg sjokolade og blomster eller å åpne dører og trekke ut stoler, som ble sett på som utdatert, er det beste tipset å ringe når du sier at du skal gjøre det.

Kvinnene ønsket også at datene skulle være punktlige, sørget for at de kom seg trygt hjem og slo av telefonene til middag, i tillegg til å «støtte dem» hvis de var på slankekur ved å ikke konstant knaske på godis og annet snadder.

Kilde: thetimes.co.uk

Lignende online dating nyheter:

Alle siste online dating nyheter for single
Top